Copy

Hallo,

Fijn dat je weer van de partij bent deze nieuwsbrief. Ik sta te trappelen om mooi nieuws met je te delen. Daarnaast heb ik twee fijne blogs ter inspiratie voor een prachtige citytrip Antwerpen of Rotterdam voor je.

Hoera, Moonback is meertalig!

Maar dan nu, nieuws vers van de pers en ik weet dat heel veel mensen er blij van worden. Tromgeroffel graag: Moonback is vanaf nu ook in het Nederlands beschikbaar! Daar zijn we zelf natuurlijk ook heel blij mee.

We gingen er eerst van uit dat mensen de Engelse taal goed begrijpen. Dat is ook zo, maar veel mensen lieten ons weten dat ze het toch liever in het Nederlands lezen als het aankomt op het boeken van een hotel, wat toch spannend kan zijn. Dan wil je zeker weten dat je alles goed begrijpt. Zoals ik eerder vertelde, is de site eerst technisch klaargemaakt voor deze verandering.
Dit heeft het team op zo’n manier gedaan dat we in de toekomst ook handig andere talen kunnen toevoegen. In de loop van dit weekend worden alle hotelteksten omgezet naar zowel Nederlands als Engels.

Werk in uitvoering

Van alle ‘vaste’ teksten op de site hebben we zelf de Nederlandse versie gemaakt. Denk aan teksten als de Over ons-pagina en op knoppen zoals ‘Voorkeuren’ en ‘Selecteer data’. Deze veranderen niet zo vaak.

Voor de hotelteksten hebben we een tool in de site geïntegreerd zodat deze automatisch worden vertaald. Op het moment dat er daar wat wijzigt, wijzigen de andere talen ook. Wel zo handig! Zo hoeft het hotel de teksten maar in één taal in te voeren. Dat scheelt een hoop werk. Het is echt mooi hoe ver automatische vertaaltools al zijn. 

Detail homepage. In het menu verander je de taal naar Engels of Nederlands. Heb je je browser op Nederlands staan, dan krijg je automatisch Moonback in het Nederlands te zien.

Vertel het ons

Vertaaltools werken nog niet perfect en daarom zijn we de komende dagen nog bezig met het nakijken van de vertalingen. We zien veel, maar soms glipt er wel eens wat tussendoor. Mocht je in de komende tijd iets tegenkomen wat niet klopt aan een tekst, zou je ons dat dan willen laten weten? Een link naar de bewuste pagina en een korte beschrijving van waar de fout staat helpt ons om het snel op te sporen. Alvast bedankt!

Zo heb je een top stedentrip

Heb jij al een weekendje weg (of langer) op de planning staan dit najaar? Mocht je daar nog over twijfelen, dan heb ik twee toffe blogs met tips en inspiratie voor je. De eerste is een blog van Eliane van Instagrambloggers met de suggesties voor toffe hotels in Antwerpen. Deze stad is elk jaargetijde een aanrader, maar tijdens de decembermaand (ja ja, ik weet dat dat nog even duurt ;-)) is de stad heel sfeervol aangekleed. Verblijven in een eveneens sfeervol hotel maakt je stedentrip dan helemaal af.

In de andere blog deelt Amy van Home Made Adventures 25 tips met leuke dingen die je in Rotterdam kunt doen en dan vooral activiteiten waarbij je van de gebaande paden af gaat. Ook tipt ze een aantal hotels. Genoeg inspiratie voor een citytrip in onze thuisstad, denk ik zo.

Voor nu wens ik je een fijn weekend!

Groet,

Niels

Deze hotels boek je bij Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.