Copy

Hallo,

We zijn volop in voorbereiding voor onze nieuwe crowdfundingcampagne die binnenkort van start gaat. We hebben de afgelopen 2 jaar bewezen dat we een eerlijk boekingsplatform kunnen neerzetten, maar om echt impact te maken moeten we groeien.

Als nieuwsbriefabonnee vervul je een belangrijke rol in deze fase. Onze vraag op dit moment is namelijk: ben je van plan om (weer) te investeren zodat we Moonback kunnen laten groeien?

Weet je al dat je (weer) mee wilt doen aan de crowdfunding of overweeg je dit serieus, vul dan onze korte enquête in. Zo krijgen we een goed beeld van de bereidheid voor deelname aan de crowdfunding.

Ja! Ik laat weten dat ik meedoe

Mocht je graag meer willen weten over onze toekomstplannen, je kunt ze hier lezen. Alvast bedankt voor het invullen van de enquête!

Groet,

Niels

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.