Copy

Hallo,

Welkom bij weer een nieuwe update over Moonback. Fijn dat je de tijd neemt om ‘m te lezen. Het is met de tropische temperaturen ongeveer het enige wat je kunt doen waarbij je niet gelijk oververhit raakt ;). Dus pak er een fris drankje bij en enjoy!

De eerste enthousiaste sollicitaties op onze vacatures zijn binnengekomen en ik ben benieuwd wie uiteindelijk onze nieuwe collega’s worden. De vacatures staan open en we zijn op zoek naar een ux-designer, een sales medewerker en een e-commerce marketeer. Je leest meer over de functies en de eerlijke sollicitatieprocedure op onze vacaturepagina.

Zie jij jezelf een van deze rollen vervullen binnen ons team, solliciteer dan via de onderstaande link. En ben je niet op zoek, deel onze vacatures dan met je netwerk. Alvast bedankt!

Bekijk onze vacatures
Let op: alleen via onze vacaturepagina nemen we sollicitaties in behandeling. Er is geen sluitingsdatum, een vacature sluit op het moment dat er een goede kandidaat voor een functie is.
 

Eropuit in de steden op Moonback.com

Het is op dit moment voor veel mensen volop zomervakantie en de uitagenda’s puilen uit van de activiteiten. Ik deel hieronder graag een selectie met je van wat er te doen is in de steden die op Moonback staan. Alvast veel plezier!

Utrecht - La Vuelta
Je leest het goed, de Ronde van Spanje doet ons land aan. Op 19 augustus is Utrecht het decor van de eerste etappe, de ploegentijdrit. Op 20 augustus eindigt de tweede etappe aan het eind van de middag op het Utrecht Science Park.

Amsterdam - Pluk de Nacht Filmfestival
Van 17 t/m 27 augustus kijk je buiten film op een fantastische plek aan het IJ. Bestel vooraf je strandstoel inclusief drankje, kies een plekje en geniet van de film.

Delft - Delfts blauw van jou
Je kunt in Delft natuurlijk niet om het Delfts blauw heen. Op 17, 19 en 21 augustus tussen 12:00 en 16:00 kun je je eigen Delfts blauw maken in Museum Prinsenhof. Wie weet zien we jouw werk ooit wel terug bij Tussen Kunst & Kitsch…

Rotterdam - All you can Art
Ook in Rotterdam kun je kunstig in de weer tot en met 28 augustus. Altijd al met eigen werk in een museum willen hangen? In het open atelier van de Kunsthal heb je de mogelijkheid om mee te werken aan een organisch groeiende tentoonstelling.

Antwerpen - Jazz Middelheim
Zin in een spontane actie: tot en met aanstaande maandag kun je in Park Den Brandt in Antwerpen genieten van fijne muziek. Er zijn nog tickets. En als je toch in de buurt bent, aan de overzijde vind je Park Middelheim met prachtige kunstwerken.


Ik ga er even tussenuit om van mijn vakantie te genieten, maar over twee weken ontvang je gewoon weer een nieuwsbrief. Mocht je, net als ik, nog weggaan of juist thuis van je vrije dagen genieten, dan wens ik je een hele fijne vakantie. En ben je alweer terug, dan hoop ik dat je genoten hebt en verder een hele mooie zomer hebt.

Groet, Niels


Deze hotels boek je bij Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.