Copy

Hallo,

Na een fijne vakantie ben ik weer aan het werk. Het was goed om even op te laden na de hectische periode van de crowdfunding en alles wat er daarna op mijn pad kwam. Ik kan er in ieder geval weer vol tegenaan. Dat moet ook wel, want we hebben met Moonback genoeg te doen.

Daarom zijn we ook hard op zoek naar nieuwe collega’s. Wellicht heb je dit helemaal gemist in de vakantie, maar we zijn dus op zoek naar een ux designer en een e-commerce marketeer. Mensen die warmlopen voor onze missie en mee willen bouwen aan van Moonback een succes maken. Past dit nou helemaal in jouw straatje en ben je toe aan toffe nieuwe baan, solliciteer dan via onze vacaturepagina!

Onze vacature voor de sales-functie is inmiddels gesloten. Per 1 oktober start er namelijk een nieuwe collega op deze positie en daar ben ik ontzettend blij mee.

Bekijk onze vacatures

Antwerpen is er klaar voor

Dan iets anders waar ik ook enorm enthousiast over ben. Ik doe graag inspiratie op in musea en binnenkort heropent een van de mooiste musea van Europa: het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Een hele mond vol, dus KMSKA volstaat ook. Voor deze gelegenheid hebben we een handige kaart gemaakt waar je het museum en de hotels in één oogopslag op ziet.

Hotels in de buurt van KMSKA

Voor de kunstliefhebbers

Dat goede dingen tijd kosten, blijkt wel uit de enorme verbouwing die zich de afgelopen 10 jaar heeft voltrokken in en rond dit gigantische museum. En dat was heel hard nodig om de onschatbare kunstcollectie veilig te kunnen bewaren, maar ook om uit te breiden zodat er nog meer werken tentoongesteld kunnen worden.

Al dat harde werken en het wachten door het publiek worden bijna beloond. Op zaterdag 24 september opent het KMSKA namelijk weer haar deuren voor het publiek. De opening wordt groots gevierd met een festival dat binnen en buiten het museum plaatsvindt en het hele weekend duurt. Ik verwacht dat je er ogen tekort komt. Liever op een rustiger moment naar het KMSKA, dat kan natuurlijk ook. Dikke tip: je kunt nu al toegangstickets bestellen.

Ben je net als ik een kunstliefhebber, dan begrijp ik goed dat je staat te springen om koers te zetten richting Antwerpen. Dit voorjaar vertelde stadsgids Tanguy ons van alles over het museum (zie foto), maar toen mochten we er natuurlijk nog niet in. Binnenkort ga ik alles zeker bewonderen.

Wil je ook overnachten in Antwerpen als je het museum gaat bezoeken? Gebruik daarvoor onze Moonback stadskaart waarbij het KMSKA centraal staat. Heb je meteen een duidelijk beeld van hoe dichtbij je bij het museum verblijft. Ik wens je alvast heel veel plezier!

Foto 1: Team Moonback on tour met stadsgids Tanguy in Antwerpen
Foto 2: Het museum wordt opnieuw ingericht

10 lessen

Ook al had ik vakantie, ik heb natuurlijk niet stil gezeten. Het was voor mij het ideale moment om onze bevindingen over het fenomeen crowdfunding eens op papier te zetten voor iedereen die dat interessant vindt. Dus wil je graag meer weten over wat er bij crowdfunding komt kijken, lees dan mijn artikel 10 tips voor een succesvolle crowdfunding bij De Ondernemer.

Voor nu wens ik je een fijn weekend en tot over twee weken!

Groet,
Niels

Deze hotels boek je bij Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.