Copy

Hallo,

Soms heb je wel eens van die weken dat er heel wat bijzondere momenten elkaar opvolgen. In deze nieuwsbrief ga ik in op een paar geweldige dingen die we meemaakten. Voordat ik dat doe, geef ik je eerst graag een update van onze crowdfunding. We liggen mooi op schema, maar we hebben nog een flinke weg te gaan. Het is normaal voor een crowdfunding dat de investeringen in golfbewegingen binnenkomen en de eerste dagen waren het hele hoge golven!

Mocht je mee willen doen, wacht dan niet. Dit is het moment om te investeren. Onze campagne is pas behaald als de teller op 2 miljoen staat. Mochten we dit niet halen, waar we uiteraard niet vanuit gaan, dan krijgt iedereen die heeft meegedaan het geïnvesteerde geld weer terug en gaan we op zoek naar andere financieringsmogelijkheden. Heb je al meegedaan, nogmaals dank! Elke investering geeft ons een flinke boost.

Ja, ik doe mee met de crowdfunding!

Succesvolle talkshow

De crowdfundingcampagne ging vorige week vrijdag live voor het grote publiek en dat deden we met een live talkshow onder leiding van Fabienne de Vries. Het publiek bestond uit een fijne mix van crowdfunders, hoteliers, partners, nieuwsbriefabonnees en vrienden en bekenden. Samen met onze tafelgasten hebben we in de show besproken waarom de verandering in de online boekingwereld zo hard nodig is. Wij zijn onze gasten ontzettend dankbaar dat ze dit samen met ons hebben neergezet. Benieuwd welke ervaringen zij zoal deelden? Bekijk de talkshow door hieronder te klikken.

Een nieuwe stad op Moonback

Natuurlijk zijn we ook nog dagelijks bezig met onze site. Zo voegden we onlangs weer een mooie Nederlandse stad toe aan Moonback. Dit gebeurde op de dag dat deze stad maar liefst 900 jaar werd. Live gaan was ons cadeautje voor deze jarige job. Je zal overigens maar 900 kaarsjes moeten uitblazen 😱. Maar over welke stad ik het heb? De vijfde stad die er nu bij is gekomen op onze site is… Utrecht! Slaap jij hier binnenkort in een van de fijne hotels? Onderaan deze mail vind je een aantal hotelsuggesties in Utrecht.

In de prijzen gevallen?

Eerder vertelde ik je al dat Todaytomorrow en Moonback genomineerd waren voor twee Dutch Interactive Awards, oftewel DIA’s. Nadat we eerder dit jaar mochten pitchen voor de jury, was het vorige week zover: de prijzen werden uitgereikt in een goed gevulde Beurs van Berlage in Amsterdam. Ook onze partners Globrands, XYZ Creative Agency en Clear Music waren daar van de partij.

Bij de categorie Brand grepen we net mis, maar kregen we wel een eervolle vermelding van de jury. En dan de categorie Disrupter: oh, wat wilden we die met z'n allen graag winnen! En ja hoor: de gouden DIA was voor voor ons. Echt geweldig! Een quote uit het juryrapport: “Moonback zet een nieuwe standaard, waarin transparantie, respect en feel-good de boventoon voeren. Met als ultieme doel de platformeconomie te herdefiniëren.” Je begrijpt, dit hebben we flink gevierd en inmiddels prijkt de award op een mooi plekje op kantoor.

Dat was ‘m weer. Mocht je vragen hebben over onze plannen of over de crowdfunding, stuur me dan vooral een mail. Ik beantwoord ze graag, samen met het team. En ben je al lang en breed enthousiast over onze crowdfunding, dan zie ik jouw investering graag verschijnen op CrowdAboutNow! 

Groet,
Niels

Deze hotels in Utrecht boek je bij Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.