Copy

Hallo,

Of misschien is hoera meer op zijn plaats! De crowdfunding van Moonback is namelijk live, maar nog niet voor iedereen. We hebben ervoor gekozen om eerst de mensen die ons volgen uit te nodigen en daar ben jij er een van.

Doe je mee zodat Moonback kan groeien? Klik op onderstaande button om naar de campagnepagina op CrowdAboutNow te gaan. Daar kun je alle informatie bekijken en meedoen.

Naar de crowdfunding!
Let op: heb je meegedaan aan onze crowdfunding in 2020 of een andere campagne op CrowdAboutNow? Log dan in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als toen. Eerste keer? Maak dan een nieuw account aan.

Houd ook rekening met je daglimiet bij de bank en pas dit eventueel aan. Er wordt namelijk €0,35 transactiekosten bij het bedrag dat je investeert gerekend en dat kan betekenen dat je net over je daglimiet gaat.

We blijven onze missie najagen

Met jouw investering kunnen we groeien en nog meer impact maken als eerlijke boekingssite. Wij blijven onze missie najagen. Mochten we het nog niet vaak genoeg gezegd hebben: we doen dit samen! Met z’n allen zorgen we ervoor dat de online boekingsmarkt beter, eerlijker en simpelweg prettiger wordt voor alle partijen.

Alvast bedankt en mocht je nog vragen hebben, mail dan naar hello@moonback.com.

Groet,
Niels

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.