Copy

Hallo,

Na ons uitstapje met een feestelijk bericht op dinsdag, ontvang je vandaag wederom onze nieuwsbrief op het moment dat je dat gewend bent. In deze editie ga ik in op onze crowdfunding, en ik heb mooi nieuws over onze site.

Onze crowdfunding is op dit moment alleen voor onze achterban, jij dus, zichtbaar op CrowdAboutNow. Afgelopen dinsdag ontving je van mij een uitnodiging om mee te doen. Dat hebben we geweten! De investeringen vlogen ons om de oren de laatste dagen. De teller staat nu op 543.250 euro en we zijn pas net begonnen! Toch gaan we niet op onze lauweren rusten, want we zijn er nog niet.

Nu is het moment 

Weet je al dat je mee wilt doen of overweeg je dit? Help ons naar de volgende mijlpaal van 1 miljoen euro. Over een week gaan we de campagne onder de aandacht brengen bij een nieuw publiek. Het geeft dan veel vertrouwen als er zo’n hoog bedrag staat en zo krijgt de campagne echt vleugels. Help jij mee dit voor elkaar krijgen?

Ja, ik doe mee met de crowdfunding!

Kom je naar de kick-off van de campagne?

Op vrijdag 3 juni vieren we bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam dat de crowdfunding live gaat voor het grote publiek en daar kun jij bij zijn. We beginnen om 19:30 met een gezellige borrel waar je onze teamleden kunt ontmoeten. Om 20:30 begint onze talkshow onder leiding van presentatrice Fabienne de Vries.

We gaan in gesprek met een divers gezelschap van o.a. hoteliers die met hun hotel op Moonback staan. Ze vertellen over hun ervaring met de grote boekingssites en waarom ze zich graag bij ons aansluiten. Je krijgt dus een exclusief kijkje achter de schermen en na afloop doen we een vragenrondje met het publiek. Over de surprise-act gaan we natuurlijk nog niets verklappen.

Dit wil je natuurlijk niet missen. Reserveer via Eventbrite jouw toegangsticket. Je kunt maximaal 2 kaartjes reserveren. De show is die avond vanaf 20:30 ook te volgen via een livestream. Blok je de avond van 3 juni in je agenda? We sturen je het linkje dat toegang tot livestream geeft vlak voor de show toe.

Nieuwe homepage

Sinds kort is Moonback uitgerust met een compleet vernieuwde homepage. Heb je ‘m al gezien? Bij de ontwikkeling van de eerste versie van de site was het vooral belangrijk dat alles werkte, maar het verhaal van Moonback zelf kwam nog niet helemaal duidelijk uit de verf. Daar is nu dus verandering in gekomen door ons verhaal beter in de homepage te verwerken.

Natuurlijk starten we bovenaan de pagina met waar het om draait: waar wil jij heen? Daarna zetten we uiteen wat Moonback betekent voor reizigers en hotels. Alle voordelen overzichtelijk op een rijtje. Als je de site bezoekt en je hebt je browser ingesteld staan op Nederlands, kom je nu binnen op een Nederlandse homepage. Hoera! Alle andere talen krijgen de Engelse versie te zien. Het begin voor een meertalige website is gemaakt!

Rotterdamse Dakendagen van start

Mocht je dit weekend (of daarna) nog iets spannends willen doen: onlangs ging de Rotterdam Rooftop Walk open voor publiek. Je wandelt daarbij een route op dakniveau, inclusief een luchtbrug tussen WTC Rotterdam en de Bijenkorf. Durf jij dit aan? Kaartjes koop je hier. Het Dakendagen Festival gaat 3 juni van start en het toffe programma vind je hier. Wil je blijven slapen? Zoek dan een fijn hotel uit op onze kaart voor dit evenement.


Mocht je vragen hebben over onze crowdfunding of over onze plannen, laat het mij dan weten. Samen met mijn collega’s beantwoord ik ze graag. Voor nu wens ik je een heel fijn weekend!

Groet,
Niels

P.S. Deze week verscheen mijn nieuwe blog voor De Ondernemer. Daarin zet ik samen met mijn collega Mart uiteen wat de lessen zijn die we uit crowdfunding hebben gehaald. Crowdfunding is namelijk veel meer dan alleen geld ophalen.

Deze hotels boek je op Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.