Copy

Hallo,

Fijn dat je de nieuwsbrief van Moonback weer leest. Deze keer neem ik je mee in wat er zoal nodig is om op te schalen naar meer steden en hotels. Maar voordat ik dat doe, wijs ik je graag eerst op een blog dat mijn collega’s hebben geschreven over Patagonia.

We gaan niet in de outdoorkleding verder, maar dit bedrijf heeft onlangs de prachtige keuze gemaakt om steward-owned te worden. En dat juich ik natuurlijk toe. Lees het blog over waarom het zo belangrijk is dat een bedrijf als Patagonia deze keuze maakt.

Terug naar Moonback. Er gebeurt momenteel nogal veel bij ons, maar dit is voor jou niet altijd zichtbaar. Daar ben ik mij, samen met ons team, zeker van bewust. Maar je kent het vast wel: je hebt veel te doen, maar je hebt maar beperkt de tijd. Dan moet je kiezen wat je doet.

Een flinke aanloop

Met het kleine team dat we hebben, verdelen we onze tijd zo goed mogelijk. Zo ook om Moonback klaar te maken om op te schalen. Technisch moet alles dan goed werken om dat vlot te laten verlopen. Wanneer accommodaties sneller dan nu live op onze site kunnen, is dat fijner voor iedereen. We nemen dus een flinke aanloop om straks te kunnen vliegen.

Daarom is er hard gewerkt aan verbeteringen in onze Partner Portal, het systeem waarmee hotels en B&B’s ervoor zorgen dat ze zichtbaar zijn op Moonback. Tijdens verschillende gesprekken met hoteliers is er goed geluisterd naar hun wensen en daar kwam een lijst van verbeterpunten uit waar we mee aan de slag zijn gegaan. Een daarvan licht ik hieronder uit.

In de Partner Portal kunnen hotels en B&B’s zelf hun pagina op Moonback aanmaken

Makkelijker met meer mensen werken

Een van de onderdelen die zijn aangepakt is dat een hotel nu de Partner Portal met meerdere mensen kan gebruiken. In de eerste versie van de portal had elk hotel één login om het dashboard te beheren. Vanaf nu kan een hotelier meerdere mensen toegang en rechten geven. Handig, want zo heeft degene die over de reserveringen gaat makkelijk toegang en kan een andere collega in een handomdraai de teksten en foto’s toevoegen. Dit versnelt het aanmeldingsproces flink.

Een ander euvel dat is verholpen is dat een persoon die meerdere hotels beheert, nu makkelijker kan switchen tussen de hotels in onze portal.

Als admin kun je nu heel eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen

Vergroten aanbod

Eerder vertelde ik je meer over onze strategie om ons te focussen op stedentrips in Europa. Deze focus hebben we nodig, zodat we een heldere koers kunnen volgen. We weten dat jullie grootste wens meer aanbod op onze site is. Zodat je eindelijk jouw favoriete bestemming bij Moonback kunt boeken. Dat weten we en daar werken we heel hard aan.

Naast dat we steden aanhaken door met de hotelverenigingen en citymarketingorganisaties samen te werken, onderzoeken we momenteel de mogelijkheden om ons aanbod nog sneller te vergroten. Dit willen we doen met een derde partij die ons meer aanbod kan bieden. Ik verwacht hier snel meer duidelijkheid over te hebben.

Nieuwe collega's

Ondanks dat het op dit moment een krappe arbeidsmarkt is, hebben we heel veel goede kandidaten voor onze vacatures gesproken. Dat is een fijne opsteker. Nadat ik je onlangs kon vertellen dat de vacature voor de sales-functie vervult is, kan ik nu met je delen dat er binnenkort ook een UX designer bij Moonback van start gaat. Wanneer onze nieuwe teamleden daadwerkelijk aan het werk zijn bij ons, stel ik ze graag aan je voor.

Moonback op Instagram

Wist je dat we ook te vinden zijn op Instagram? Daar heten we @thisismoonback. Dit weekend neemt reisblogger Eliane Roest van Instagrambloggers ons account over, want ze gaat iets bijzonders doen. Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen opent vandaag namelijk weer haar deuren na 10 jaar verbouwen en Eliane is erbij. En jij kunt daar dus ook digitaal bij zijn, als je ons volgt op Instagram. Veel kijkplezier!

Voor nu een fijn weekend!

Groet,
Niels

Deze hotels boek je bij Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.