Copy

Hallo,

Leuk dat je weer van de partij bent deze nieuwsbrief. Onze focus ligt na de crowdfunding weer volledig op het bouwen aan Moonback en dat is erg fijn. Nu we er zeker van zijn dat we de komende jaren vooruit kunnen, is het ook tijd om uit te breiden zodat we onze stevige ambities waar kunnen maken.

Om meer steden en accommodaties aan te sluiten en meer boekers te krijgen, hebben we meer mensen in ons team nodig. Daarom deel ik in deze nieuwsbrief 3 vacatures met je. We zijn op zoek naar een ux designer, sales medewerker en e-commerce marketeer.

Hebben we een vacature die bij je past, solliciteer dan via de onderstaande button. Alleen sollicitaties via onze vacaturepagina nemen we in behandeling. Er is geen sluitingsdatum, een vacature sluit op het moment dat we de geschikte kandidaat voor de functie gevonden hebben.

Bekijk onze vacatures

Een eerlijk sollicitatieproces

We zouden Moonback niet zijn, als we het sollicitatieproces niet onder de loep zouden hebben genomen. Want als eerlijke boekingssite willen we ook een eerlijk sollicitatieproces. Ook hebben we eerder feedback gekregen dat ons team diverser zou mogen zijn. Iets waar we zeker een voorstander van zijn. Daarnaast is het bewezen dat meer diverse teams betere resultaten leveren. Daarom pakken we het dus iets anders aan dan je wellicht gewend bent, zodat iedereen die bij ons wil werken, gelijke kansen krijgt tijdens het solliciteren.

Neuro-games

Om dit voor elkaar te krijgen werken we samen Equalture, een Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in mensen aannemen zonder vooroordelen. We vragen sollicitanten een aantal korte neurowetenschappelijke spelletjes te spelen en niet om een motivatiebrief en cv. Deze games bieden iedereen de mogelijkheid om hun potentieel, talenten en persoonlijkheid te laten zien. Ook hebben wij de games gespeeld om zo een nog betere match met onze toekomstige collega’s te kunnen maken.

Wetenschappelijk bewezen inzichten

Door de methode die Equalture heeft ontwikkeld, kunnen we gelijke kansen garanderen door alle sollicitanten te beoordelen op objectieve, wetenschappelijk bewezen inzichten in plaats van op onderbuikgevoel en vooroordelen die ieder mens nou eenmaal heeft, zodra je een cv bekijkt. Fleur en Charlotte Melkert, oprichters van Equalture, vertelden eerder in de Volkskrant waarom het cv en de motivatiebrief niet zaligmakend zijn.

Wat mij vooral aanspreekt bij deze manier van mensen aannemen, is dat er kandidaten op ons pad gaan komen die wellicht op een andere manier niet bij ons zouden hebben gesolliciteerd of die wij misschien niet uitgenodigd zouden hebben op basis van hun cv. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar iedereen die gaat solliciteren.

Onze vacatures

Op dit moment hebben we drie vacatures. Wil je solliciteren, ga dan op onze vacaturepagina naar de vacature waar jij op wilt reageren en klik daar op Solliciteer nu. Je kunt dan gelijk aan de slag met de games van Equalture en de korte vervolgvragen. 

UX designer
Je focus zal komen te liggen op de interactie, maar je bent ook in staat om de bestaande visuele stijl toe te passen. Je wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen van de website (Moonback.com) en de Partner Portal (het extranet voor hotels). Lees meer over de functie ux designer.

E-commerce marketeer
Jij bent in staat om onze bestaande marketingactiviteiten uit te bouwen. Je gaat graag de uitdaging aan om dit op zo'n manier te doen, dat het helemaal bij onze missie past. Je bedenkt daarnaast nieuwe marketingstrategieën waar je een concurrentievoordeel mee kunt behalen. Lees meer over de functie e-commerce marketeer.

Sales medewerker
Voor deze rol zijn we op zoek naar een iemand die gestructureerd werkt en energie haalt uit het binnenbrengen van nieuwe accommodaties en deze op de Moonback-kaart zetten. Daarnaast ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de hotelbranche. Lees meer over de functie sales medewerker.

Let op: sollicitaties per e-mail nemen we niet in behandeling. En acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ben je niet op zoek of zit er niks voor je bij, wellicht ken je dan iemand waar een van onze vacatures wel iets voor zou zijn. Delen is dus fijn! Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om drie nieuwe mensen te verwelkomen in ons team! Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en zodra deze teamleden van start gaan, lees je het in onze nieuwsbrief.

Fijn weekend!
Groet,
Niels

Deze hotels boek je bij Moonback

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.