Copy
Geachte <<First Name>> <<Last Name>>,

Lees in deze nieuwsbrief van Het Huisartsenteam over gezondheid, ziekten en de laatste ontwikkelingen in de huisartspraktijk.

Nederland gooit de peuk d'r in!


Op 1 oktober barst Stoptober los: in heel Nederland zullen rokers én niet-rokers elkaar helpen om gedurende 28 dagen te stoppen met roken. Rokers die willen meedoen met Stoptober kunnen zich aanmelden via de website Stoptober.nl en kunnen de gratis Stoptober-app downloaden.

Lees meer

Hoe omgaan met migraine?


Een pijnlijk bonzend gevoel aan de zijkant van uw hoofd, waarbij u ook nog eens misselijk bent en soms zelf moet overgeven. Migraine is geen pretje! Hoe kunt u het beste omgaan met deze hoofdpijn en wat kunt u er aan doen?


Lees meer

Het Huisartsenteam genomineerd voor de Computable Awards!


MijnGezondheid.net, het patiëntenportaal dat door Pharmapartners is gemaakt en waar Het Huisartsenteam gebruik van maakt, is genomineerd voor de Computable Awards 2014! Wij zijn zeer vereerd met deze nominatie! Stemt u ook op ons?

Lees meer

Samen in de zorg voor ouderen


In de zorg voor ouderen werkt Het Huisartsenteam samen met verpleegkundigen en specialisten ouderengeneeskunde van verschillende thuiszorgorganisaties uit de regio. Gezamenlijk zijn er afspraken gemaakt om ouderen alle zorg te kunnen geven die zij op het juiste moment nodig hebben. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt?

Lees meer

Anticonceptiepil moe? Sterilisatie van de man is zó geknipt!


Een vasectomie (sterilisatie van de man) is een relatief eenvoudige ingreep waarvoor u niet per se naar het ziekenhuis hoeft. Voordelen van een behandeling in de huisartspraktijk zijn korte wachttijden, een voordelige prijs en u wordt geholpen door een ervaren huisarts. Binnen Het Huisartsenteam zijn er twee huisartsen gespecialiseerd in de vasectomie, u kunt ook bij hen terecht als u geen patiënt van hen bent.

Lees meer

Tekenbeet


Ieder jaar worden er bijna één miljoen Nederlanders gebeten door een teek. Een teek is een klein, bruin-zwart spinachtig insect dat zich vast kan bijten in de huid van de mens. Dit kan gevaarlijk zijn want sommige teken zijn besmet met bacteriën die u ziek kunnen maken, zoals de ziekte van Lyme. Het is daarom aan te raden om uzelf en uw kinderen goed te controleren wanneer u in de natuur bent geweest.

Lees meer
Met vriendelijke groet,

J.C.K. Peters
Het Huisartsenteam op Facebook
Forum
Twitter