Copy
Nieuwsbrief maart 2015 Wielrenvakantie.nl
View this email in your browser

Nieuwsbrief maart 2015 Wielrenvakantie.nl

Je maandelijkse portie 'Wielrenvakantie.nl' op je digitale deurmat.

In deze nieuwsbrief:

  • Het wielrenvakantie.nl wielertenue komt eraan!
  • Zoek je nog een uitdaging in juni?
  • Impressie van de Ruta del Sol
  • Gave fiets dingen
  • Maandelijkse foto-impressie
Het Wielrenvakantie.nl wielertenue komt eraan!
Het ontwerp van het Wielrenvakantie.nl wielertenue is gereed en vandaag beginnen ze met de productie. Wil je ook zo'n prachtig tenue? Dat kan! Je kunt dit prachtige tenue (shirt & broek) van goede kwaliteit bestellen voor € 75,- (excl. verzendkosten) met dank aan de sponsors: Metasales 'Grip op verkoop' en Blue Mountain 'Business Intelligence'. De planning is dat ze eind april  gereed zijn en ze zijn verkrijgbaar in de maten Spaanse maten L, XL en XXL (de Spaanse maten vallen over het algemeen één maat kleiner uit dan de Nederlandse, dus een Spaanse L is een Nederlandse M). 

Interesse? Stuur dan een mail naar albert@wielrenvakantie.nl
Zoek je nog een uitdaging in juni? 
In juni wordt de spectaculaire cyclo Sierra Nevada Limite'15 georganiseerd. Een prachtige cyclo van 180 kilometer waarin circa 5.000 hoogtemeters worden bedwongen en met start en finish op 2.100 meter hoogte. Een cyclo die je een keer gereden moet hebben!

Boek nú je ticket voor dit spectaculaire evenement van 23 tot en met 28 juni. Klik hier voor het programma en meer info.
Impressie van de Ruta del Sol
De Ruta del Sol 2015 is een 5-daagse rittenkoers aan het begin van het wielerseizoen door het prachtige Andalusië. Ook dit jaar was het weer bijzonder spannend tot de laatste rit. Met de uiteindelijke winnaar Froome, die na de 5de etappe 2 seconden voorsprong had op nummer 2 Alberto Contador. Dat beloofd wat voor de Vuelta dit jaar!
Gave fiets dingen
  • Op 10 mei wordt weer de Ronde van Nijmegen georganiseerd. Een prachtige en goed georganiseerde tocht. Interesse? Klik hier voor meer info.
  • De start van de Tour de France vindt dit jaar in Utrecht plaats. Wil je erbij zijn? Dat kan. Diverse organisaties bieden overnachtingen aan op campings, waaronder Cycle Camping Cartesius.
Foto's van de afgelopen maand - impressie
En wanneer ga jij op Wielrenvakantie.nl?
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015
Wielrenvakantie.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website