Copy
Nieuwsbrief september 2015 Wielrenvakantie.nl
View this email in your browser

Nieuwsbrief september 2015 Wielrenvakantie.nl

Je maandelijkse portie 'Wielrenvakantie.nl' op je digitale deurmat.

In deze nieuwsbrief:

  • Schiphol Telematics & Pico Veleta Challenge
  • Je wielerseizoen verlengen? Dat kan!
  • Vuelta a España 2015 - wat een ronde! 
  • Gave fiets dingen
  • Maandelijkse foto-impressie
Schiphol Telematics & Pico Veleta Special

Dit jaar was het de 10de editie van de ST Challenge. En met het Olympische motto citius, altius, fortius (sneller, hoger, sterker) in gedachten wilde Schiphol Telematics dit jubileumjaar de lat letterlijk en figuurlijk het allerhoogst leggen. Na de Mont Ventoux, Alpe’Huez, Maratona des Dolomites en de Monte Zoncolan was het dit jaar de beurt aan de langste en hoogste klim van Europa!

De Pico Veleta, de reus van de Sierra Nevada in zuid Spanje. Een onafgebroken klim van circa 40 kilometer naar de top op 3.396 meter. 11 wielrenners, 4 mountainbikers, 7 wandelaars en 2 hardlopers zijn de uitdaging aangegaan. Allemaal voor Spieren voor Spieren!

Deelnemers en begeleiders hartstikke bedankt, wij vonden het een geweldig evenement en steunen bedrijven/organisaties die zich via sportieve uitdagingen inzetten voor 'goede doelen'. 

Klik hier, als je een indruk van deze geweldige dag wil krijgen. 
Je wielerseizoen verlengen? Dat kan!
In Nederland is de herfst aangebroken, wat vaak gepaard gaat met wind en regen..... Niet het ideale fietsweer. Wil je je seizoen nog verlengen? Boek dan snel nog een wielrenvakantie in oktober of november, we hebben nog een aantal plekken beschikbaar. In oktober en november is de gemiddelde middagtemperatuur tussen de 20-25 graden, heerlijk fietsweer met weinig kans op regen!
 
VRAAG NU INFO AAN
De Vuelta a España 2015 - wat een ronde!
Wat een prachtig gezicht, Tom Domoulin in de rode trui. Het is heel wat jaar geleden dat een Nederlander in de rode truim(of gele in de Tour de Frande of roze in de Giro d'Italia) heeft gereden. En wat was het spanned, jammer dat de ronde net 1 etappe te lang ;-). 

Tom, bedankt! 

Wil je ook net als Tom schitteren op de racefiets in Zuid-Spanje? Ga dan naar www.wielrenvakantie.nl
Gave fiets dingen
  • In oktober vindt de fietsbeurs Bikemotion weer plaats in Utrecht. Helaas staan we er zelf niet, omdat we dan zelf nog lekker aan het fietsen zijn in Zuid-Spanje. 
  • Ben je in de omgeving van Granada, maar helaas geen tijd voor een wielrenvakantie? Huur dan een racefiets voor een paar dagen bij www.rent-a-bici.com.
Foto's van de afgelopen maand(en) - impressie
En wanneer ga jij op Wielrenvakantie.nl?
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015
Wielrenvakantie.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website