Copy
Nieuwsbrief juni 2014 Wielrenvakantie.nl
View this email in your browser

Nieuwsbrief juni 2014 Wielrenvakantie.nl

Je maandelijkse portie 'Wielrenvakantie.nl' op je digitale deurmat.

In deze nieuwsbrief:

  • De nieuwe flyers zijn er
  • De Sierra Nevada: de ideale trainingsplek voor profs
  • Mag ik je even voorstellen: sportvoedingWielrennen.nl
  • Winnaars actie Fiets voor Oxfam Novib
  • Gave fiets dingen
  • Maandelijkse foto-impressie
De nieuwe flyers zijn er!
Zit je bij een wielrenvereniging, een sportschool, ken je een fietsenzaak waar veel wielrenners komen of weet je een andere goede plek om mijn flyers neer te leggen en wil je me daarmee helpen? Stuur dan een mail naar: albert@wielrenvakantie.nl.
De Sierra Nevada: de ideale trainingsplek voor profs 
Op 2.320 meter hoogte, in het skidorp Padrellano op 31 kilometer van de stad Granada in Zuid-Spanje, ligt het Centro de Alto Rendimiento de Sierra Nevada. Dit is een 'high performance center' met alle sportfaciliteiten die je kunt bedenken en waar topsporters op grote hoogte kunnen trainen. In deze periode (half mei tot half juni) zitten er veel profwielrenners om te trainen voor de Tour de France, o.a. van de volgende teams: Belkin, Giant-Shimano, Movistar, Lampre, Garmin-Sharp en Lotto-Belisol. En laat dit nu ook net de omgeving zijn waar Wielrenvakantie.nl zijn routes heeft uitgezet! Dus als je hier komt wielrennen moet je niet raar opkijken als je Valverde, Rui Costa, Bauke Mollema, Robert Geesink, Tom Jelte Slagter, John Degenkolb, Marcel Kittel of een andere profrenner onderweg tegenkomt.  
Mag ik je even voorstellen: SportvoedingWielrennen.nl 

Sinds enkele weken werkt Wielrenvakantie.nl samen met SportvoedingWielrennen.nl omdat we weten dat sportvoeding voor een wielrenner super belangrijk is en iedere wielrenner heeft zijn eigen voorkeur. SportvoedingWielrennen.nl verkoopt diverse merken sportvoeding en accessoires speciaal gericht op de behoefte van de wielrenner. Door de makkelijke zoekfuncties in de website vindt elke wielrenner precies wat hij nodig heeft tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast vind je er ook veel informatie over tochten en beklimmingen, en sportvoedingadviezen. Indien je een wielrenvakantie bij wielrenvakantie.nl boekt ontvang je 10% korting bij bestelling van je wielrenvakantie.nl sportvoedingspakket bij SportvoedingWielrennen.nl.
Winnaars actie Fiets voor Oxfam Novib
Wielrenvakantie.nl steunt het goed doel! Wielrenners die Limburgs Mooiste gaan fietsen en voor 14 mei een actiepagina hadden aangemaakt bij Oxfam Novib maakten kans op een kortingsbon van € 50. De gelukkige winnaars zijn: Roel Kalkman, Thijs Vermeulen en Niels van Zetten. Van harte gefeliciteerd namens Wielrenvakantie.nl.

En natuurlijk wenst Wielrenvakantie.nl alle deelnemers aan Limburgs Mooiste op 14 juni heel veel succes en plezier.
Gave fiets dingen
  • Altijd al een mooi Raleigh retro shirt willen hebben?  Kijk dan eens bij wieleroutfits.nl;
  • Ben jij zo'n control freak die overal en altijd zijn activiteiten wil volgen? Polar heeft hier iets voor ontworpen. Klik hier voor meer info;
  • Kijk deze week op Facebook voor het ideale vaderdag cadeau.
Foto's van de afgelopen maand - impressie
En wanneer ga jij op Wielrenvakantie.nl?
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2014
Wielrenvakantie.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website