Copy
Nieuwsbrief project Vijverweg 14
Bekijk deze email in je browser
Geachte heer/mevrouw <<Achternaam>>,

Dank voor uw interesse in het plan voor 14 appartementen op de locatie Vijverweg 14 in Bloemendaal. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op vijverweg14.nl heeft aangemeld als buurtbewoner en/of geïnteresseerde.

Graag nodigen we u uit om de nieuwe website van het project te bekijken. Hierop staat de meest actuele informatie en laten we enkele eerste schetsontwerpen zien. Aangezien we nog volop aan het ontwerpen zijn, geven deze beelden geen realistische weergave van het uiteindelijk te realiseren gebouw. Wel kunt u op basis van deze voorlopige visuals een indruk krijgen van de contouren van het woongebouw.
 
Zo ziet de nieuwe website van het project eruit.
Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

Wij hopen u op onze website een goed beeld te geven van waar we nu staan in het ontwikkelingstraject. Binnenkort breiden we de website uit met meer informatie zoals de planning. Ook kunt u straks relevante documenten via de website downloaden. In een later stadium zullen we via de website ook de huisstijl van het project gaan presenteren. Over al deze zaken ontvangt u in de komende tijd berichten van ons.

Met vriendelijke groet,
Projectteam Vijverweg 14


Schrijf je uit van deze lijst  Pas je instellingen aan 

Email Marketing Powered by Mailchimp