Copy
View this email in your browser

COHOUSING KORTRIJK

WORDT HOF VAN PRADO

WE SLAAN EEN NIEUWE WEG IN


Dag <<Voornaam>>

Je hebt misschien al iets horen waaien. Cohousing Kortrijk slaat een nieuwe weg in. En daar hoort een nieuwe naam bij. Want er zijn zaken veranderd.

Nieuw

De praktische hindernissen van de voorbije jaren zijn overwonnen. De plannen liggen klaar, de bouwaanvraag is goedgekeurd en het kostenplan werd tweemaal door een onafhankelijke partij gecontroleerd. 
 
Sleutel op deur

We kiezen bewust voor een andere formule: alle appartementen worden vanaf vandaag sleutel op deur aangeboden. Tegen scherpe prijzen. Afgewerkt of casco, die keuze laten we aan jou over.
 
Ontdek nu de nieuwe prijzen
Er komt ook een betere begeleiding van geïnteresseerden. Hiervoor stellen we een algemeen coördinator-architect aan: Wannus Vander Bauwhede. Hij is voortaan de tussenpersoon tussen kandidaat kopers, architect en leveranciers.

Gesteund door het stadsbestuur van Kortrijk zijn we meer dan ooit klaar om  dit slimme sleutel op deur bouwproject uit te rollen.

Slim omwille van de strategische ligging. Slim omdat het een goede investering is. Maar vooral sllim omdat dit woonconcept ver vooruit denkt. Met aandacht voor de noden van de moderne stadsmens, nu en in de toekomst.

 
Naar de nieuwe website
Dit is de laatste e-mailing die je van Cohousing Kortrijk ontvangt. Voortaan gebruiken we enkel nog de naam Hof van Prado. Je zult ook merken dat onze Facebook site een dezer van naam verandert. 

Onderin deze e-mail vind je de data van events waar we aanwezig zijn in de nabije toekomst. En wie onderstaande groep enthousiastelingen wil vervoegen, mag altijd contact opnemen met Wannus of antwoorden op deze e-mail.

We kijken er al naar uit om je te ontmoeten!
Je toekomstige buren

KALENDER

See you there!
Zondag 9 september
WONINGWANDELING 2025
Je kan bij ons stoppen voor een biertje op de blauwe route.  
Meer info
Zondag 16 september
MINI- AUTO DEELSALON
Sharing is caring! Kom naar onze stand op autoloze zondag.
Meer info
Dinsdag 18 september
EERSTE INFOVERGADERING
Ontvang alle info in detail en antwoorden op al je vragen.
Meer info
Doorlopend
DE PROEVERIJ
Een voorproefje van hoe het leven kan zijn in Hof van Prado. 
Meer info volgt...
Instagram (soon)
Facebook
Website
Copyright © 2018 Cohousing Kortrijk CVBA-SO, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp