Copy
De bouwaanvraag is ingediend. Wie wil, kan de plannen komen inkijken, bv op 23 juni tijdens de info-avond. Zit jij ook nog met vragen? Via de nieuwsbrief beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Vraag van de maand
Is er voldoende privacy?

Het ontwerp garandeert veel privacy en goede akoestische isolatie. In huis merk je niets van het omgevingsgeluid, noch van dat van je directe buren, garanderen de ontwerp-ingenieurs. De tuin wordt omarmd door gebouwen en is zuid-georiënteerd: een groene oase in de stad.

De tuin is enkel toegankelijk voor cohousers en hun gasten. In de tuin mag je anderen aanspreken. Zit je op je eigen terras, dan begrijpt iedereen dat je liever niet gestoord wordt.

Het is niet de bedoeling dat we alles samen doen. Het is wel de bedoeling dat je afspreekt wanneer je de gemeenschappelijke ruimte privé wil gebruiken.

Info 23 juni 20u


Programma:
  • Cohousing = groep woningen met tuin en meer. Wat betekent dit concreet?
  • Wat staat in de bouwaanvraag?
  • Wat is het budget?
  • Wat is privé en gemeenschappelijk?
  • Wanneer verhuizen we?
Interesse? Schrijf je hier in
Deuren open een kwartier voor aanvang.

Plaats: Vormingplus, Wandelweg 11, vlakbij de site
Dit is de laatste info van dit seizoen. We zijn er terug in september. Kan je niet zo lang wachten? Vraag dan een afspraak via het formulier of in antwoord op deze nieuwsbrief


Woon een vergadering bij
 

We vergaderen elke tweede dinsdag van de maand, behalve juli en augustus.  Voornaamste items zijn cohousing-afspraken en ledenwerving.
Wil je graag eens aanschuiven, geef dan een seintje.

 
Heb je vragen of opmerkingen?  Laat het ons weten tijdens een gesprek, via het contactformulier of gewoon door deze mail te beantwoorden.
Op onze website lees je meer over ons project.
Copyright © 2017 Cohousing Kortrijk CVBA-SO, All rights reserved.


Inschrijving schrappen    Voorkeuren aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp