Copy

Uitnodiging Brunch

HOF VAN PRADO * Zo. 20 januari
We hopen dat 2019 het jaar wordt van de verwezenlijking van het Hof van Prado.

Daarvoor hebben we het enthousiasme van de sympathisanten nodig, en het effectief engagement van geïnteresseerde toekomstige bewoners of investeerders.
Dit jaar komen er namelijk 2 deadlines ons tegemoet, waarvan één al heel snel.

We moeten uiterlijk begin februari starten met de opmaak van het aanbestedingsdossier zodat de voorbereidende werkzaamheden nog vóór het bouwverlof plaatsvinden. Zodoende is een oplevering in de herfst van 2020 mogelijk.

We willen en kunnen dit echter pas opstarten wanneer er minimum 10 van de 20 woonunits zijn toegewezen. Vandaag zijn er 3 toegewezen en voor 3 een optie genomen, we zijn er dus nog niet.

Heb je nog twijfels en vragen vooraleer je een optie kan nemen? Maak snel een afspraak met de coördinator, Vander Bauwhede Wannus voor een persoonlijk gesprek.
Email : w.vanderbauwhede@yahoo.com
Telefoon : 0471 33 61 94

Op zondag 20 januari nodigen we geïnteresseerden uit voor een brunch, die we koppelen aan een voorstelling van de juridische en financiële structuur van dit bouwproject.
Op het einde van deze bijeenkomst vragen we uitdrukkelijk een optie te nemen.
Uiterlijk dinsdag 5 februari moeten de opties gelicht worden, door het inschrijven in de Maatschap en het betalen van 5% van de projectkost van jouw woning (prijs zonder btw en kosten, zoals geafficheerd op de website).

We hopen dat je er als potentiële bewoner en/of investeerder, nu tijd voor kan nemen, en dat de sympathisanten ons project nog een laatste keer positief willen uitdragen naar andere geïnteresseerden.
 
Programma
10.30u - 12u Brunch
12u - 13u Gesprek over financiële en juridische organisatie

plaats: Atelier 2025 (details volgen)

Graag tot dan!
Je nieuwe buren

Januari 2019
20
Ontdek alle prijzen en oppervlaktes op onze 
WEBSITE
VOLG ONS OP FACEBOOK
NEEM EEN KIJKJE OP ONZE WEBSITE
Copyright © 2019 Cohousing Kortrijk CVBA-SO, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp