Copy

Bent u up-to-date?

Wij willen u graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen rondom het QlikView-platform. Zo blijft u volledig up-to-date. Ditmaal geven wij u meer informatie over de nieuwste release, de V11.2 Service Release 6.
Lees meer

Climber Benelux
Institutenweg 40-42
7521 PK
ENSCHEDE Nederlands
T +31 53 483 68 55
www.climber.eu


Rapporten maken, aanpassen en delen was nog nooit zo eenvoudig!

NPrinting is een innovatieve applicatie voor QlikView waarmee u gemakkelijk rapporten kunt maken, aanpassen en delen. U kunt daarnaast al uw planningsactiviteiten uitvoeren met NPrinting. Zo bent u ervan verzekerd dat uw klanten en collega’s altijd de informatie ontvangen op het moment dat zij het nodig hebben. 
Lees meer


Climber geeft inzicht in Nederlandse sportparticipatie

Het Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie heeft de ambitie om Nederland in de top tien van topsportlanden in de wereld te krijgen en de sportparticipatie in Nederland te verhogen. De organisatie besloot daarom een samenwerking aan te gaan met Climber om het KISS (Kennis- en Informatie Systeem Sport)-project op te zetten om het inzicht in sportparticipatie te verhogen.
Lees meer


The road to QlikView.Next

QlikView heeft bekendgemaakt dat ze waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2014 QlikView.Next zal lanceren. Bij Climber merken wij dat QlikView.Next erg leeft onder onze klanten, omdat we hier veel vragen over krijgen. Om deze reden hebben we deze rubriek ‘The road to QlikView Next’ in het leven geroepen. We zullen in deze rubriek de komende tijd aandacht schenken aan nieuws rondom dit platform.
Lees meer

Over Climber

Er zijn twee kenniselementen die centraal staan bij Climber. Kennis over effectieve businessprocessen en kennis over QlikView. Climber is altijd op zoek naar de meest efficiënte manier waarop QlikView de organisatie van onze klanten kan ondersteunen. Zo kunnen onze klanten het maximale uit hun organisatie halen.

©2014 Copyright | Afmelden nieuwsbrief