Copy
Бюлетин на "Каритас България"
Брой 72 (103), 05.11.2020 г.


Виж този имейл чрез своя браузър


 
 
 
Website Website
Email Email
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Монсеньор Румен Станев бе избран за президент
на „Каритас България“

Монс. Румен Станев бе избран за президент на „Каритас България“. Това стана по време на 39-та извънредна изборна Национална конференция на федерацията, която бе проведена на 4 ноември 2020 г. в гр. София.
 
На събитието присъстваха председателите, членове на управителните съвети и изпълнителните директори на организациите членки на „Каритас България“, генералният секретар на федерацията и представители на екипа на генералния секретариат.
 
Освен президент, по време на събитието бе избран и нов Управителен съвет на „Каритас България“ с мандат 2020 – 2023 г. в състав: монсеньор Румен Станев - президент на „Каритас България“ и председател на УС на „Каритас Витания“, отец Страхил Каваленов – председател на УС на „Каритас Русе“, отец Михал Шлахцяк – член на УС на „Каритас София“ и управител на „Каритас Бургас“.

 
Не пропускай
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 "Каритас България". Всички права са запазени.
 
Имате право да се отпишете от списъка с адреси на електронни пощи, които съхраняваме във връзка с електронния ни бюлетин, във всеки един момент, чрез линка по-долу или като се свържете с нас на имейл info@caritas.bg. Ако направите това, данните Ви ще бъдат изтрити трайно и няма да бъдат използвани в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caritas Bulgaria · Bulgaria, Sofia · Sofia 1504 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp