Copy
Бюлетин на "Каритас България"
Брой 62 (93), 11.09.2019 г.


Виж този имейл чрез своя браузър
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Акцент
В дните 29 септември – 6 октомври 2019 г. ще протече Световната седмица за действие, която се провежда в рамките на кампанията на световното семейство на "Каритас" организациите "Сподели пътуването". Тази година Световната седмица за действие поставя акцент върху изкуството и има за цел да предизвика глобална вълна на солидарност, в която местните общности организират художествени дейности и събития съвместно с мигранти и бежанци. Използването на различни форми на изкуството, като фотография, музика, поезия, театър, илюстрира как културата на срещата, към която ни призовава папа Франциск, променя животи и нагласи.

Повече информация за кампанията „Сподели пътуването“, тазгодишната Световната седмица за действие, начините, по които може да се включите, съдействието, което може да окаже „Каритас България“, може да получите, като ни пишете на имейл: info@caritas.bg.
Католическата църква
"Каритас" в България
"Каритас" за мен
Не пропускай
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2019 "Каритас България". Всички права са запазени.
 
Имате право да се отпишете от списъка с адреси на електронни пощи, които съхраняваме във връзка с електронния ни бюлетин, във всеки един момент, чрез линка по-долу или като се свържете с нас на имейл info@caritas.bg. Ако направите това, данните Ви ще бъдат изтрити трайно и няма да бъдат използвани в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caritas Bulgaria · Bulgaria, Sofia · Sofia 1504 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp