Copy
Бюлетин на "Каритас България"
Брой 71 (102), 03.11.2020 г.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Website Website
Email Email

Ден на „Каритас“:
„И към сиромаха простирай ръката си“ (Сир 7, 35)

Обръщение на отец Михал Шлахцяк, член на УС и временно изпълняващ функциите на президент на „Каритас България“

Да бъдем съпричастни с Деня на „Каритас"

Използвайте изготвения за Деня на „Каритас“ Наръчник. Той има за цел да подпомогне представителите на Католическата общност, сътрудниците на „Каритас” и всички, споделящи мисията на „Каритас”, в организирането и провеждането на инициативи за Деня на „Каритас“.

Наръчникът предоставя информация за Деня на „Каритас“, за обявения от папа Франциск Световен ден на бедните, за структурата на „Каритас“ в България, за „Каритас Европа“ и „Каритас Интернационалис“, за мисията и ценностите на „Каритас“.
Информационна седмица
По повод тазгодишния Ден на „Каритас“, в дните 9-15 ноември ще протече Информационна седмица. През тези дни ще бъдат организирани инициативи в подкрепа на нуждаещи се хора и на дейности на „Каритас“, чрез които организацията им помага.

За повече информация за това как да бъдете съпричастни с инициативите за тазгодишния Ден на „Каритас“, може да се обърнете към „Каритас“ във вашата енория или епархия.

Изпратете информация за събитията, които ще организирате, на info@caritas.bg - така тя ще достигне до цялата мрежа на „Каритас“ в България.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 "Каритас България". Всички права са запазени.

Имате право да се отпишете от списъка с адреси на електронни пощи, които съхраняваме във връзка с електронния ни бюлетин, във всеки един момент, чрез линка по-долу или като се свържете с нас на имейл info@caritas.bg. Ако направите това, данните Ви ще бъдат изтрити трайно и няма да бъдат използвани в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.

unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caritas Bulgaria · Bulgaria, Sofia · Sofia 1504 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp