Copy
Бюлетин на "Каритас България"
21.04.2020 г.

Виж този имейл чрез своя браузър


 
 
 
Website Website
Email Email
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Христос Воскресе!

Възкресение Христово е денят на Божията милост към човечеството, възкръсването на надеждата, въздигането на вярата. „Вярата, осъзнаваща Божията любов, разкрита в прободеното сърце на разпнатия Исус. (…) Той е светлината – в крайна сметка единствената светлина – която винаги осветлява един свят в тъмнина и която ни дава кураж да живеем и да действаме.” (Deus Caritas Est, 39)

Примерът на Христос, пожертвал се в името на доброто на цялото човечество, ни учи на съпричастност, любов и състрадание към болката на човека до нас. Нека не забравяме думите Му: „Нова заповед ви давам. Да се обичате взаимно. Както Аз ви обикнах, тъй и вие да се обичате взаимно.” (Йоан,13:34)

Нека бъдем единени в Любовта на Исус и делата ни бъдат ежедневен неин израз, още повече днес – когато сме изправени пред предизвикателството на пандемията. Защото СМЕ ХОРА и защото подкрепата, дадена от сърце и с мисъл за човека до нас, може да спаси живот!
Не пропускай
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 "Каритас България". Всички права са запазени.
 
Имате право да се отпишете от списъка с адреси на електронни пощи, които съхраняваме във връзка с електронния ни бюлетин - във всеки един момент, чрез линка по-долу или като се свържете с нас на имейл info@caritas.bg. Ако направите това, данните Ви ще бъдат изтрити трайно и няма да бъдат използвани в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caritas Bulgaria · Bulgaria, Sofia · Sofia 1504 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp