Copy
Кампания на "Каритас България"
в подкрепа на възрастни хора


Виж този имейл чрез своя браузър
Website Website
Email Email
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Защото СМЕ ХОРА!

Вярваме, че във всеки етап от житейския си път човек трябва да живее достойно, затова и реализирахме ежегодната си кампания в подкрепа на възрастни хора „Защото СМЕ ХОРА“, която протече в периода 01.11.2018 г. – 31.03.2019 г. Даренията, събрани от кампанията, възлизат на 49 754 лв.

Кампанията бе в подкрепа на възрастни хора, които страдат от здравословни проблеми и имат нужда от професионални грижи и наблюдение. За тях „Каритас“ реализира услугата „Домашни грижи“, благодарение на която 497 възрастни хора от 14 населени места в България получават професионални (здравни и социални) грижи, внимание и разбиране в своите домове, а с това и сигурност, че могат да изживеят старините си достойно.

Дарените по време на кампанията средства ще подпомогнат екипите от медицински сестри  и социални помощници към центровете за Домашни грижи на „Каритас“ да продължават да посещават нуждаещи се възрастни хора в техните домове и да им помагат както с професионални грижи за здравето и социалните им потребности, така и с грижи за тяхното емоционално състояние.

Благодарим на всички дарители и партньори, чрез които стана възможно услугата „Домашни грижи на „Каритас” да достигне до възрастните хора, които имат нужда от нея! Благодарим ви, че помагаме заедно!
„Каритас“ в подкрепа на възрастните хора
Грижата за възрастните хора не е срочна активност, към която ние, от „Каритас”, проявяваме временна ангажираност. Това е инициатива, на която сме се посветили неограничено с безусловната убеденост, че тя има смисъл и възрастните хора имат нужда от нея. „Каритас“ помага на възрастните хора със следните дейности и услуги: прочети повече >>
Не пропускай
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
+1 +1
Share Share
Copyright © 2019 "Каритас България". Всички права са запазени.
 
Имате право да се отпишете от списъка с адреси на електронни пощи, които съхраняваме във връзка с електронния ни бюлетин, във всеки един момент, чрез линка по-долу или като се свържете с нас на имейл info@caritas.bg. Ако направите това, данните Ви ще бъдат изтрити трайно и няма да бъдат използвани в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caritas Bulgaria · Bulgaria, Sofia · Sofia 1504 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp