Copy

SOZ Concerts
Nieuwsbrief 2021 #1

Peter Pan Speedrock is back

In deze eerste nieuwsbrief die jullie sinds lange tijd weer van SOZ Concerts krijgen, hebben we meteen iets te melden dat bij rockers en talloze andere muziekliefhebbers in binnen- en buitenland in zal slaan als een bom! Velen hebben het jaren gehoopt en durfden dit alleen maar te dromen: Peter Peter Speedrock is back! En dat gebeurt op zaterdag 20 november a.s. tijdens de derde editie van het rockfestival HELLDORADO in het Klokgebouw Eindhoven. Want daar staan de legendarische rocktitanen van Peter Pan Speedrock weer samen op het podium.

Foto: Dave van Hout
Peter Pan Speedrock, het met diverse prijzen bekroonde rocktrio dat Nederland internationaal op de kaart zette als rock-‘n’-roll hofleverancier, besloot vijf jaar geleden om zijn jongensboek te sluiten en kon trots en tevreden terugkijken op een waanzinnig mooie achtbaanrit die twintig jaar had geduurd. Het sympathieke rocktrio groeide in die periode uit tot een begrip in de internationale rockscene. Live een waar fenomeen; een sonische natuurkracht die het gebrek aan aardbevingen en orkanen in Nederland ruimschoots compenseerde middels honderdduizenden non-stop gereisde kilometers voor bijna 2000 shows in Nederland, Europa, Noord-Amerika & Canada, Australië en Japan - voor ruim een miljoen bezoekers. Peter Pan Speedrock was de grondlegger en naamgever van het muzikale genre speedrock dat tientallen bands inspireerde om zelf ook muziek te gaan maken.
Bassist Bartmann namens de band: “Het sluimerende vlammetje laaide bij ons ongeveer een jaar geleden weer hevig op tijdens een onverwachte reünieshow op het door stichting No Guts No Glory georganiseerd festival Jankfest, dat speciaal voor een van onze trouwste fans was georganiseerd. Muzikaal bleek dat alles er bij ons drie nog helemaal zat, plus het was erg gaaf om de hele club (band, crew, aanhang) na al die jaren weer eens bij elkaar te zien. Dat voelde niet alleen ouderwets fantastisch; het smaakte vooral naar méér! Tel daarbij dat iedereen zo onderhand wel weer aan een stevig feestje toe is. Enne, oh ja: we missen die Dikke uit Amsterdam natuurlijk hevig…“
Bron: Aces High Promotion
Ga naar de SOZ website voor het complete aanbod!
Facebook
Twitter
Spotify
Website
Copyright © 2021 SOZ Concerts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp