Copy

SOZ Concerts

FESTIVALAANBOD  2020

- #1 -
Als je als programmeur door de bomen het bos niet meer ziet, dan is deze festivalmailing van SOZ Concerts de uitkomst.

Wij presenteren een greep uit ons roster van bands - veel met nieuwe albums - die beschikbaar zijn voor boekingen in Nederland en Europa. In deze eerste festivalmailing van SOZ Concerts zetten wij alvast de eerste zes bands voor je op een rij in één handig overzicht en kijken we uit naar een mooie samenwerking!
Ga naar de SOZ Concerts website voor het complete aanbod!
King Hiss (BE)
Album: Earthquaker (release 1 november 2019)
Video: Album release(show) 2019


De heersers van King Hiss vonden het een goed idee om nog een oorverdovend hoofdstuk aan de reeds mooie Belgische rockencykliek toe te voegen. Ze staan klaar om de podia te bestormen met hun ondertussen alom geroemde live-reputatie. Met hun derde langspeler ‘Earthquaker’ verkopen ze ons wederom een verfrissende oplawaai van jewelste en zijn ze klaar voor de festivals van 2020.
Boeker: Bert van Aefst

Fleddy Melculy (BE)
Nieuwe Album: release voorjaar 2020
Video: Apu van de nightshop (Live @ GMM '18)


Het Belgische metal/hardcore fenomeen Fleddy Melculy knalt in uitverkochte podia en bezweert festivalweides van het formaat Zwarte Cross, Graspop en Pukkelpop met het grootste gemak. Voorjaar 2020 komt het nieuwe album uit  dus grijp je kans en boek deze band! Buiten clubshows is de band overigens voornamelijk beschikbaar voor festivals. Agenda is reeds geopend.
Boeker: Bert van Aefst

X Raiders (NL)
Album: Weltschmerz ’89 (release 31 januari 2020)
Single releases: Nov ‘19, Dec ‘19, Jan ‘20
Video: Fleshwolf

X Raiders staan bekend om hun energieke en losbandige liveshows en zijn net terug van een studiotrip met een manifest van rauwe gitaar-gescheurde partytracks die overweldigend, agressief, donker en oprecht zijn. Nieuw single ‘Fleshwolf’ markeert de aanloop naar hun explosieve nieuwe album, dat begin 2020 wordt uitgebracht. Dit is heavy-metal rock-'n'-roll!
Boeker: Bert van Aefst
The Exploid (UK)
Album: Fuck The System (2003)
Video: Beat The Bastard (Official Live Video)

Dat Punk's Not Dead zijn, bewijst The Exploited al bijna veertig jaar. De band keert met enige regelmaat terug in Nederland en laat triomfantelijk horen en zien dat de Barmy Army nog lang niet uitgestreden is! Wie deze legendes nog nooit heeft gezien, weet niet wat échte punk is. Dus leer de huidige generatie punks waar Abraham de anarchistische mosterd vandaan heeft gehaald en BOEK ze nu!
Boeker: Bert van Aefst

Mark Foggo (UK)
Album: Ska Pig Returns (release 14 september 2019)
Video: Dum Diddy Die

Mark Foggo is één van de bekendste performers in de ska-scene die al sinds de jaren ’80 de podia onveilig maakt. Hij staat bekend om zijn vlammende stage performance, gekke persoonlijkheid, uitstekende songs en shows die bol staan van de energie. Met meer dan 3000 shows wereldwijd achter zijn naam is het motto nog steeds: “This Is Just The Beginning!”
Boeker: Bert van Aefst
Hovius plays Pearl Jam
Video: Hovius @ Zwarte Cross 

Pearl Jam is natuurlijk de Amerikaanse rockband uit Seattle die wereldwijd meer dan 60 miljoen albums heeft verkocht en is daarmee de best verkopende rockband die na 1990 is opgericht. Marco Hovius bekend van 16Down en Prodigal Sons bracht drie albums uit, speelde met eigen werk menigmaal in alle grote zalen en op alle grote festivals (o.a. Lowlands, Parkpop, Zwarte Cross) in Nederland en België. Hovius brengt sinds 2016 met een speciale formatie het repertoire van Pearl Jam weergaloos ten gehore.
Boeker: Bert van Aefst
Heb je interesse in één of meerdere van de bovenstaande bands, contacteer dan gerust de betreffende boeker/agent voor de mogelijke opties en meer informatie. We horen graag van je en hopen op een mooie samenwerking!

Met vriendelijke groet,
SOZ Concerts
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2019 SOZ Concerts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.