Copy
More awesomeness from SOZ Concerts
View this email in your browser

FESTIVALAANBOD 2018
SOZ CONCERTS DEEL 5

De festivalliefhebbers onder ons kunnen weer even rustig achterover leunen en zich tijdelijk terugtrekken in de clubs, want het is weer even gedaan met de festivalpret. Maar op het kantoor van SOZ Concerts in Zwolle zijn we alweer druk bezig met het komende festivalseizoen en komen de eerste aanvragen voor onze bands al weer binnen. Dus wordt het hoog tijd om het gehele aanbod van SOZ Concerts naar jullie mailboxen te sturen. Hieronder het vijfde en laatste deel met informatie over Switch Bones, Rhinorino, Banane Metalik, The Mullet Monster Mafia, Black Rainbows en Sons of Morpheus. Veel lees-, kijk- en luisterplezier...!!!

SWITCH BONES

De alternative rockformatie Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins en Queens of the Stone Age. Erik van Haaren (lead vocals/guitar), Paul Viets (bas/vocals) en Geert Teekens (drums/vocals) formeerden de band eind 2016 en begonnen direct met het spelen van veel club- en festivalshows. Vorige maand bracht Switch Bones zijn debuut EP ‘Machine in Me’ uit. De band wil een groot publiek in lichterlaaie te zetten en het komende jaar heel Europa door knallen.
 
Boek deze band!

RHINORINO

Rhinorino, het 'Sexy Stoner Rock'nRoll' power trio uit Utrecht, is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse rock-'n-roll scene. ‘Susie Q’ Muller (drums en zang), Pimba (El Senor) (gitaar en leadzang) en Sytse (Bas, zang en cowbell) verspreidden afgelopen jaren hun 'Sexy Stoner Rock'nRoll' vibes door het hele land waarbij menige kroeg, zaal en festival vakkundig op de kop werd gezet. Na een succesvolle release van de in 2016 verschenen ‘Today EP’ komt het trio nu met de opvolger ‘Another Cocktail’ met daarop de eerste single ‘Not The Only One’. 
Boek deze band!

BANANE METALIK (FR)

De Franstalige band Banane Metalik staat garant voor energieke psychobilly, die ze koppelen aan elementen uit de horrorscene en de rock-'n-roll . De mannen hebben in de loop der tijd een stijl ontwikkeld, die ze zelf omschrijven als Gore-'n-Roll. De band geniet, mede doordat de bandleden tussen 1995 en 2005 tien jaar uit elkaar zijn geweest, een kleine cultstatus. In 2018 geven de mannen weer extra gas met een EP (april) en een album (september). De releases worden van juni tot december ondersteund met de No Surrender Tour. En de band is beschikbaar voor de festivals.
 
Boek deze band!

THE MULLET MONSTER MAFIA (BRA)

Na hun oprichting in 2009 in Piracicaba (staat van São Paulo), Brazilie speelt The Mullet Monster Mafia nu een meer agressieve en intense vorm van surfmuziek, gemixt met punk, metal en invloeden van extreme surf bands. Hun show is altijd een groot feest; intens zoals de muziek en zeer vermakelijk. Als je Motörhead en Dick Dale in een blender zou gooien, krijg je The Mullet Monster Mafia. In de zomer van 2018 is de band terug voor alweer hun vierde Europese tour. Hopelijk komt er ook een nieuw album uit tegen die tijd. Dus surf/punk liefhebbers, get ready en let op...!!!
 
Boek deze band!

BLACK RAINBOWS (IT)

Het italiaanse psych-fuzz trio Black Rainbows heeft sinds 2007 drie full-lenght albums en nog een paar split releases met bands als NAAM en Farflung op zijn naam staan. En de band heeft al meer dan vijfhonderd shows over de hele wereld gespeeld. De mannen waren vorig jaar in NL o.a. te zien op het Into the void Festival en Stonerfall en ze speelden in podia als Asteriks, Burgerweeshuis, Victorie en Neushoorn. Ook ging de band mee op een EU-tour met niemand minder dan Brant Bjork! Met het nieuwe album 'Hawkdope' op zak is de band klaar voor de festivals.
 
Boek deze band!

SONS OF MORPHEUS (CH)

Drie Zwitserse muzikanten met allemaal evenveel ervaring en successen achter de rug en verenigd in wens en doel. Met hun gelijknamige debuutalbum ontwikkelden Sons of Morpheus een sonische trans tussen stoner, blues, rock en “wavering psychedelia”. Twee jaar terug deed de band een zeer succesvolle tour door NL en de rest van Europa met niemand minder dan Karma To Burn. Het nieuwe album verscheen in maart 2017 en de band is klaar voor een nieuwe tour door Europa, maar nu stand-alone! En is daarna klaar om ieder festival plat te spelen...!!!
 
 
Boek deze band!
Copyright © 2017 SOZ Concerts, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Facebook
Twitter
Website