Copy

SOZ Concerts

NIEUWSBRIEF 2020 #1


Als je als programmeur door de bomen het bos niet meer ziet, dan is deze concertmailing van SOZ Concerts de uitkomst.

Wij presenteren een greep uit ons roster van bands die beschikbaar zijn voor boekingen in Nederland en Europa. SOZ Concerts zet vast de eerste bands voor je op een rij in één handig overzicht en kijken we uit naar een mooie samenwerking!
Ga naar de SOZ Concerts website voor het complete aanbod!
PATRÓN (FR)
Album: PATRÓN (april 2020)
Video:  Who Do You Dance For (teaser)

PATRÓN is het nieuwe project van de frontman van Lo (aka Patrón) van de band Loading Data. Met een flamboyante mix van stoner, fifties rock-'n-roll, Rat Pack en 80s pop is het titelloze debuutalbum geproduceerd door Alain Johannes (Queens of the Stone Age, Eleven, Them Crooked Vultures, Chris Cornell Band) en is opgenomen in zijn legendarische studio 11AD te Los Angeles.
Patrón is sexy, groovy, loud & heavy.

Boeker: Bert van Aefst

 
Heavy Psych Sound Fest
8 maart 2020 // Burgerweeshuis, Deventer

Burgerweeshuis organiseert in samenwerking met Heavy Psych Sounds en SOZ concerts voor de tweede keer de stoner matinee Heavy Psych Sounds Fest en kun je genieten van o.a.: Mondo GeneratorBlack Rainbows, DUEL, Temple Fang, The Lords of Altamont Official en Dead Witches.
The RaptorZ (NL)
Video: Flying Saucer Rock And Roll

The RaptorZ, een 3-mans roots rock’n roll band in een traditionele bezetting van drums, gitaar en contrabas. De band speelt een knetterende mix van rock’n roll, rockabilly en surf waarbij de muzikale randjes van dit spectrum regelmatig worden opgezocht. Naast het spelen van eigen werk wordt een verrassende cover niet geschuwd. Muzikaal vakmanschap van 3 ervaren broeders waar de vuigheid vanaf spat.

Boeker: Jeroen van Halem
Alain Johannes (VS)
Nieuwe Album: release voorjaar 2020
Video: Making a cross (Desert Sessions 7 & 8)


De wapenfeiten van Alain Johannes zijn gerust indrukwekkend te noemen, hij werkte aan platen van o.a. Chris Cornell, No Doubt, Mark Lanegan, Jimmy Eat World, Queens of the Stone Age en Arctic Monkeys. Hij ging op tour in de band van PJ Harvey en zat met Dave Grohl, Josh Homme en John Paul Jones in Them Crooked Vultures.
Zijn tweede Europese solo tour start begin april en loopt tot en met half mei 2020.

Boeker: Bert van Aefst

Frank Carillo and The Bandoleros (VS)
Album: najaar 2020
Tour: 15 oktober t/m 2 november - agenda nu open.

Naar aanleiding van het in het najaar te verschijnen nieuwe album van Frank Carillo and the Bandoleros komen ze eindelijk weer naar Nederland voor een tournee. Slechts een keer eerder nam Frank zijn band mee naar Europa en nu, op veler verzoek, is het dan eindelijk weer zo ver. In combinatie met Frank zijn uitzonderlijke ambacht van het maken van mooie songs, een ideale mix. Kortom Americana van het zuiverste water.

Boeker: Jeroen van Halem
Komatsu (NL)
Nieuwe album: oktober 2020
Tour vanaf 16 oktober - agenda nu open.
Video: Komatsu – Komatsu

Vanuit Eindhoven Rockcity weet Komatsu iedere keer weer een aanstekelijke bak energie en spelplezier op de planken te leggen. De ‘Supermassive Mothersludgers’ tourden veelvuldig in Europa en Brazilië en creeërden afgelopen jaar op festivals als Fortarock en Baroeg Open Air een gezellige puinhoop op én voor het podium. Voorjaar 2020 komt Komatsu met nieuw materiaal om wederom te bewijzen dat haar aanstekelijke mix van stoner/slugde & metal niet alleen bestemd is voor stoneradepten en metalheads.
Boeker: Bert van Aefst

Heb je interesse in één of meerdere van de bovenstaande bands, contacteer dan gerust de betreffende boeker/agent voor de mogelijke opties en meer informatie. We horen graag van je en hopen op een mooie samenwerking!

Met vriendelijke groet,
SOZ Concerts
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 SOZ Concerts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.