Copy

SOZ Concerts'

FESTIVALAANBOD  2019

- Deel 1 van 2 -

Als je als programmeur door de bomen het bos niet meer ziet, dan is deze festivalmailing DE uitkomst. Want in deze mailing presenteren wij een greep uit ons roster die volgend jaar met nieuwe releases komen, of in 2019 beschikbaar zijn voor boekingen in Nederland en Europa. 

In deze eerste festivalmailing van SOZ Concerts zetten wij alvast de eerste twaalf bands voor je op een rijtje in één handig overzicht. Klik bij interesse op de boeker om met ons in contact te komen en te informeren naar de mogelijke opties. We horen graag jullie voorstellen en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Ga naar de SOZ Concerts website voor het complete aanbod!

The Muff (NL)

Debuutalbum 'People Sheople'
Release in Januari 2019

EP: Bring Back Those Guns (2016)
Video: Brighton Rock (Queen cover)

The Muff bestaat uit vier bekwame muzikanten die weten waar ze mee bezig zijn. Een scheurend orgel, slonzige gitaren, krachtige vocalen en een onwrikbare ritmesectie is alles wat je nodig hebt. Hardrock meets harmonie; de vrije geest van de 60’s & 70’s vertaald in een hedendaagse performance. 


Boeker: Bert van Aefst

Fleddy Melculy (BE)

Live album: 'Live Graspop 2018'
Release in December 2018

Album: De Kerk van Melculy (2018)
Video: Ik ben kwaad

Dat het Belgische metal/hardcore fenomeen Fleddy Melculy al een aantal jaren volle zalen trekt, is natuurlijk geen nieuws. Op 7 december a.s. komt hun langverwachte live album uit. Maar de Kerk van Melculy wil in 2019 nog veel meer zieltjes winnen, dus grijp je kans en boek deze band! Buiten enkele clubshows is de band overigens voornamelijk beschikbaar voor festivals. 


Boeker: Bert van Aefst

King Hiss (BE)

Nieuw album in September 2019
Album: Mastosaurus (2016)
Video: Stuck in A Hole

Woester dan de baard van Ragnar en strakker dan een eendenreet, dát is hetgeen je zal onthouden van de vier heren op een podium. King Hiss - onder meer bekend van hun samenwerking met Fleddy Melculy op '668' - komt volgend jaar met een nieuwe plaat, maar is nu klaar om de podia der Lage Landen te bestormen voor een ongenadige partij West-Vlaamse krachtpatserij!

Boeker: Bert van Aefst

Switch Bones (NL)

Nieuwste album: 'And in Darkness I Found'
Released in September 2018
Video: Pussy Grabber

Switch Bones trekt momenteel door stad en land voor de Popronde van 2018. Maar met een nieuwe plaat onder de rok is de band óók helemaal winterklaar om zowel clubs -als festivals onveilig te maken in 2019. Met bands als Undeclinable Ambuscade, One in a Million, Cooper, Tarantino en BluefisH als achtergrond is het niet moeilijk te bedenken op wat voor vuurwerk Switch Bones de bezoekers van hun shows weet te trakteren. 

 

Boeker: Justin Buffinga

The Mullet Monster Mafia  (BRA)

Touring EU in Summer 2019
periode: 28 mei - 16 juli

EP: Surf 'n' Goat
Video:TMMM - Live 2017

Als je bij 'surfmuziek' denkt aan Dick Dale, dan heb je The Mullet Monster Mafia nog niet gehoord! Dit Braziliaanse trio mixt surf met punk -en metal invloeden, hetgeen resulteert in de meest intense, extreme en agressieve muziek die het genre tot zich rekenen kan. In de zomer van 2019 komen ze weer deze kant van de grote plas over, dus wees er snel bij voor boekingen!  

Boeker: Justin Buffinga

Mother's Cake (AT)

Touring EU for clubs & festivals
periode: jan/feb en zomer 2019

Album: No Rhyme No Reason
Video: Live at Bergisel 2018

Het Oostenrijkse psych/prog trio Mother's Cake leverde het afgelopen jaar een dijk van een live album af, en tourde zowat alle podia in zowel hun thuisland als in Duitsland en Zwitserland plat. Maar nu is het ook hoog tijd om de Nederlandse podia en festivals bij langs te gaan om hun mix van psych, indie en bluesrock aan de man te brengen. Denk aan The Mars Volta, Jane's Addiction en Led Zeppelin.     


Boeker: Justin Buffinga

Desert Storm (UK)

Album: Sentinels (2018)
Video: Journey's End

Deze stoner/sludge machine uit Oxford heeft in het begin van 2018 met hun laatste plaat 'Sentinels' hoge ogen gescoord in zowel binnen- als buitenlandse muziekpers. Desert Storm is zéker een band die je live gezien moet hebben, als je liefhebber van het genre bent. Ze speelden in de afgelopen jaren onder andere als support voor Nashville Pussy, Orange Goblin en Red Fang. En maakten ze tevens DesertFest en Roadkill onveilig. Dit jaar waren ze de vaste support voor Karma to Burn tijdens hun Britse tour.   


 

Boeker: Justin Buffinga

La Muerte (BE)

Nieuw album: 7 December 2019
'La Muerte' via Mottow Soundz
Album: Evil (2016)
Video (NEW): L.S.D. For The Holy Man 

Gedurende haar 30-jarige carrière was La Muerte populairder buiten België dan in eigen land. La Muerte was een van de weinige Belgische bands die lovende recensies ontving in muziekbladen als NME en SPIN en een live-sessie speelde bij de legendarische BBC radiomaker John Peel. In november 2017 liet de band op Helldorado aan het publiek zien, dat ze nog springlevend zijn. Met een nieuwe release - selftitled 'La Muerte' (gemastered door Alan Douches o.a. Motörhead, Mastodon) op 7 december 2018, is de band klaar voor de volgende 30 jaar!
 

Boeker: Bert van Aefst

Komatsu (NL)

Nieuwste album 'A New Horizon'
Released in September 2018
Video: A New Horizon

Net terug van een succesvolle tweede tour in Brazilië heeft Komatsu amper tijd om bij te komen van hun album/release-tour aldaar, want de volgende tour staat alweer voor de deur! Na Brazilië is nu “home territory” Europa en natuurlijk óók Nederland aan de beurt. Op 9 november zal de band hun Nederlandse release-show in thuishaven Eindhoven geven, waarna de Super Massive Mother Sludgers hun Europese tour af zullen trappen. Overigens waren de eerste 300 exemplaren van het nieuwe album 'A New Horizon' binnen no-time uitverkocht. Dat zegt eigenlijk wel genoeg! 


Boeker: Justin Buffinga

E1 Ten's The Lovefunk (NL)

Debuutalbum 'The LOVEFUNK'
Release in Januari 2019

E1 Ten is bij het grote publiek beter bekend als frontman van Neerlands funktrots Gotcha! die in zijn dertigjarige carrière een keur aan collaboraties op zijn naam heeft staan. Maar nu is het de hoogste tijd voor E1 Ten zelf. Want in de afgelopen jaren werkte hij aan zijn nieuwste ‘labour of love’: een soloproject genaamd THE LOVEFUNK. E1 Ten laat de wereld  met THE LOVEFUNK kennis maken met zijn visie op Blues, Funk, Hip Hop, Soul en Rock ’N Roll, en openbaart zich als The True Gentleman of Funk. Zijn Lovefunk-band zal bestaan uit een keur van oude bekenden, die zowel clubs als festivals op hun grondvesten doen ROCKEN! 


Boeker: Bert van Aefst

Sons of Morpheus (CH)

Album: Nemesis (2017)
Video: Monotone

Drie Zwitserse muzikanten met allemaal evenveel ervaring en successen achter de rug en verenigd in wens en doel. Met hun gelijknamige debuutalbum ontwikkelden Sons of Morpheus een sonische trans tussen stoner, blues, rock en “wavering psychedelia”. in 2017 deed de band een zeer succesvolle tour door Europa met niemand minder dan Karma To Burn, en speelden ze met 'ons eigen' Komatsu door Nederland. Komend jaar zijn Sons of Morpheus weer beschikbaar voor clubs en podia in den lande. 


Boeker: Justin Buffinga

The Exploited (UK)

Album: Fuck The System (2003)
Video: Beat The Bastard - Live 2018

Dat Punk's Not Dead zijn, bewijst The Exploited al bijna veertig jaar. Okee, een tijdje terug had het niet veel gescheeld toen frontman Wattie Buchan er bijna af lag; maar de band maakte een triomfantelijke terugkeer in Nederland met een exclusief optreden op Faster & Louder begin dit jaar - en drukte nogmaals het stempel op het feit dat de Barmy Army nog lang niet uitgestreden is!  En wie deze legenden nog nooit heeft gezien, weet niet wat échte punk is. Dus leer de huidige generatie punks waar Abraham de anarchistische mosterd vandaan heeft gehaald en BOEK ze nu! 


Boeker: Bert van Aefst

Heb je interesse in één of meerdere van de bovenstaande bands, contacteer dan gerust de betreffende boeker/agent voor de mogelijke opties en meer informatie. De contactgegevens hiervan staan bij iedere band aangegeven.Wij horen graag van je en hopen op een mooie samenwerking!

Met vriendelijke groet,
SOZ Concerts
Copyright © 2018 SOZ Concerts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.