Copy
More awesomeness from SOZ Concerts
View this email in your browser

FESTIVALAANBOD 2018
SOZ CONCERTS DEEL 4

De festivalliefhebbers onder ons kunnen weer even rustig achterover leunen en zich tijdelijk terugtrekken in de clubs, want het is weer even gedaan met de festivalpret. Maar op het kantoor van SOZ Concerts in Zwolle zijn we alweer druk bezig met het komende festivalseizoen en komen de eerste aanvragen voor onze bands al weer binnen. Dus wordt het hoog tijd om het gehele aanbod van SOZ Concerts naar jullie mailboxen te sturen. Hieronder het vierde deel met informatie over La Muerte, The Muff, Baz Mattie, Dishking, Mother's Cake en Desert Storm. Veel lees-, kijk- en luisterplezier...!!!

LA MUERTE (B)

Na circa twintig jaar afwezigheid maakte La Muerte in maart 2015 met een nieuwe line-up een comeback op het mythische podium van de Ancienne Belgique. Daarvan verscheen een dubbel live album, in 2016 gevolgd door de 12-inch 'Murder Machine' en in 2017 (met Front 242) door de 12-inch 'Headhunter'. De band tourde in zalen en op festivals, zoals Roadburn, Sjock, Graspop, Desertfest, Dour, Lokerse Feesten en Pandafest. Volgende week zaterdag staat La Muerte op Helldorado. In het voorjaar 2018 is het tijd voor een heel nieuw album en is de band klaar voor de festivals.
 
 
Boek deze band!

THE MUFF

The Muff is een Amsterdamse rockband, bestaande uit zanger/toetsenist Reid Steenhuis (o.a. Hausmagger, Nachtschade), drummer Brian Oehlers, gitarist Aljo Leijdekkers en bassist Daan van Dijk. De band combineert stevige ’70’s prog- en pomprock met funky grooves en driestemmige zangpartijen. Een scheurend orgel, slonzige gitaren, krachtige vocalen en een onwrikbare ritmesectie: The Muff grijpt je bij de kladden met onontkoombare melodieën en ontregelende solo’s. Door humor en een dosis punkmentaliteit wordt elke show van The Muff een zweterig feestje! 
Boek deze band!

BAZ MATTIE

Baz Mattie heeft een imposante cv als drummer, componist, zanger en bandleider (La Lupa, Junkie XL, Shine, Mimezine en recentelijk B-Movie Orchestra) maar meldt zich tegenwoordig met 'elegante elektronische retro-chic'. Maar het blijft gelukkig niet bij het maken van die liedjes alleen. Want Baz gaat straks - zowel in de zalen als op de festivals - met een trio de podia op om zijn liedjes met echte drums, elektronica, toetsen en een basgitaar live te presenteren. Ben je benieuwd naar het nieuwe materiaal van Baz Mattie? Klik op onderstaande link voor een mooi voorproefje.
 
Boek deze band!

DISHKING

Rauw, puur, rootsy, eigenzinnig en eerlijk. Dat zijn typeringen waar je aan denkt als je kijkt en luistert naar Dishking. Volgens menigeen heeft hij het onverzettelijke van Johnny Cash en de warmte van Jim Reeves en bevat zijn muziek invloeden van Cash, Elvis, Tom Waits en David Bowie. Met drie albums op zak is de Brabander druk bezig met zijn vierde langspeler en betreedt hij steeds vaker solo het podium. Maar hij is ook bezig met de samenstelling van een uitgebreide band, die hij op 2 én 3 juni 2018 tijdens Heroes Dome in het Gelredome in Arnhem live zal presenteren.
Boek deze band!

MOTHER'S CAKE (AT)

Mother’s Cake heeft zich ontwikkeld tot een fenomenale live band d.m.v. intensief touren in onder meer Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland en België. Kort nadat de band in januari van dit jaar een overvolle tent afbrak tijdens het officiële programma op ESNS, verscheen hun derde studioalbum 'No Rhyme No Reason'. In april 2018 doet de band Nederland weer aan met een paar clubshows en daarna is de band ready voor de festivals!! Met de goedkeuring op zak van bands als AC/DC, Iggy Pop, Deftones, Wolfmother en Pentagram moet dit zeker goedkomen!
Boek deze band!

DESERT STORM (UK)

'Oxford based riff hounds' Desert Storm (opgericht in 2007) is geen onbekende band meer in het genre. Met drie albums op zak, eindeloos touren in de UK en Europa, supports voor bands als Orange Goblin, Red Fang, Mondo Generator, The Atomic Bitchwax en (festival)shows op o.a. The Bulldog Bash, Desertfest (UK én GER), Brisfest en Roadkill (BE) heeft de band een behoorlijke staat van dienst. Een nieuw album van Desert Storm verschijnt in februari 2018 en de release wordt ondersteund door een Europese tour in februari en maart. Daarna is het tijd voor de festivals.
 
Boek deze band!
Copyright © 2017 SOZ Concerts, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Facebook
Twitter
Website