Copy
PERSBERICHT

MAGNETIC SPACEMEN brengt nieuwe single + videoclip uit en tourt volop.

 
 Magnetic Spacemen, een garagerockband met een show van jewelste, klaar om de wereld te veroveren! Verwacht een combinatie van opgefokte garage, klamme surfpunk en melodieuze, korrelige rock & roll.

Deze verwachtingen maakt de band dan ook waar. Na een bandwisseling, (gitarist Erwin Wuite verliet eerder al de band) is er hard gewerkt aan een nieuwe line-up en nieuwe songs. Voor de nieuwe EP heeft de band zelf geld ingezameld met het eerder bedachte en uitgevoerde project “Beerfunding“. Iedereen heeft al crowdfunding, wij hadden een eigen bier gebrouwen (in samenwerking met brouwerij de Kleine Beer in Spanga) en probeerde deze aan de man te brengen onder de noemer #beerfunding om zo geld op te halen voor een nieuwe plaat dat is de EP geworden met 4 gloednieuwe songs in de nieuwe formatie” Aldus frontman Sam Pols. Dat dit project heeft gewerkt is nu duidelijk dankzij het eindresultaat, namelijk een nieuwe EP genaamd G.E.E.P.

Aanstaande zaterdag 30 maart is de presentatie/release van deze EP, die G.E.E.P heet. De release zal plaatsvinden in Jacks Music Bar, te Zwolle. (zie hiernaast de cover van de EP die zaterdag uit komt. MAAR, voordat het zover is en alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze release ook nog ondersteund met een gloednieuwe videoclip van de track “MOLD”. Deze week (week 13) komt de videoclip van MOLD online en komen de nieuwe songs van de band ook op de streamingdiensten te staan (Spotify, Deezer, iTunes, etc), zodat men vast kan oefenen voor het meezingen a.s. zaterdag tijdens de release.
CLICK HERE to play Magnetic Spacemen's NEW video "MOLD"
Magnetic Spacemen is:
Sam Pols – Guitar / Vocals
Max Nowak – Drums
Michiel Kemper – Guitar/ backing vocals
Redmer Kamsma – Bass
Info over de releaseshow:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1672018852943959/

Magnetic Spacemen over de releaseshow op 30-03 in Jacks Music Bar, Zwolle:

"ZO, stelletje vissenkoppen! 30 maart vindt de grote lancering van de G.E.E.P. plaats in het pittoreske en gezelligste café van Zwolle, Jacks Music Bar..."
"...G.E.E.P? Ja!! Er wordt een nieuwe EP de ruimte in geschoten. Eindelijk weer eens nieuw materiaal om naar uit te kijken. Dat moet gevierd worden! We kunnen alvast verklappen dat we 'm op 10'' vinyl uitbrengen, dus neem je spaarcenten mee. Je nest uit, kont wassen en gaan, luie donders."
Support: Bongloard
Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door oa. Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig concert zaal met de grond gelijk maken.

Magnetic Spacemen zal de release van de EP natuurlijk kracht bij zetten met een tour;

Upcoming shows:

30-03 Jacks Music Bar, Zwolle (NL) (EP releaseshow)
12-04 The Louisiana, Bristol (UK) (SOLD OUT)
13-04 Newcastle Think Thank, Newcastle (UK)
14-04 Garage, Glasgow (UK)
16-04 Night People, Manchester (UK)
17-04 Hare & Hounds, Birmingham (UK)
18-04 The Camden Asembly, Londen (UK) (SOLD OUT)
03-05 Burgerweeshuis, Deventer (NL)
07-05 Neushoorn, Leeuwarden (NL)
15-05 Universiteit, Nijmegen (NL)
29-06 Rosrock Festival, Rossum (NL)
07-07 MadNes Festival, Ameland (NES) (NL)
19-07 Art Carnivale Festival, Steendam (NL)

Copyright © 2019 SOZ Concerts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.