Copy

SOZ Concerts

FESTIVALAANBOD  2020

- #2 -
Als je als programmeur door de bomen het bos niet meer ziet, dan is deze festivalmailing van SOZ Concerts de uitkomst.

Wij presenteren een greep uit ons roster van bands - veel met nieuwe albums - die beschikbaar zijn voor boekingen in Nederland en Europa. In deze eerste festivalmailing van SOZ Concerts zetten wij alvast de eerste zes bands voor je op een rij in één handig overzicht en kijken we uit naar een mooie samenwerking!
Ga naar de SOZ Concerts website voor het complete aanbod!
Fire Down Below (BE)
Video: Fire Down Below @ Alcatraz 2019

Het best bewaarde geheim en grote belofte uit België is het stonerrock-kwartet Fire Down Below. Met gemak mixen de mannen fuzzy woestijnriffs met 90’s grunge en heavy psych en creëren zo een unieke sound, waarin stoner/doom heaviness gekoppeld wordt aan gevoel voor melodie en een krachtige stem. Zodra deze band op het podium staat wordt je gegrepen door hun nummers die niet alleen keihard maar ook catchy en gedenkwaardig zijn. Een band die staat te trappelen om de festival podia te betreden en die je zeker op je festival in 2020 niet wilt missen!

Boeker: Yvette Luky

Alain Johannes (VS)
Nieuwe Album: release voorjaar 2020
Video: Alain Johannes - Endless Eyes | Live on 2 Meter Sessions


De wapenfeiten van Alain Johannes zijn gerust indrukwekkend te noemen, hij werkte aan platen van o.a. Chris Cornell, No Doubt, Mark Lanegan, Jimmy Eat World, Queens of the Stone Age en Arctic Monkeys. Hij ging op tour in de band van PJ Harvey en zat met Dave Grohl, Josh Homme en John Paul Jones in Them Crooked Vultures.
Volgend jaar is Alain beschikbaar voor clubshows in april 2020 en beperkt beschikbaar voor festivals.

Boeker: Bert van Aefst

The Shavers (NL)
Nieuwe Single: release november 2019
Video: The Shavers - Ja, Ja, Ja! (Paradiso 2019)

De beruchte surfpunkband The Shavers verovert al sinds 1996 de Nederlandse poppodia en festivals met hun energieke optredens. Na het eerste afscheid in 2006, lijkt het doek in 2011 definitief te vallen wegens het overlijden van gitarist Cock de Jong. Johannes de Boom en Theo de Jong pikken de draad echter weer op en de rol van Cock wordt overgenomen door de 15 jarige zoon van Theo, Eg de Jong. Op 22 december staan The Shaver met hun XL-show in Paradiso, waarbij leden van Peter Pan Speedrock als gastmuzikanten kunnen opduiken, voor deze XL-show is de band beschikbaar voor enkele festivals.
Boeker: Bert van Aefst
Komatsu (NL)
Nieuwe album: release voorjaar 2020
Video: Komatsu – Komatsu

Vanuit Eindhoven Rockcity weet Komatsu iedere keer weer een aanstekelijke bak energie en spelplezier op de planken te leggen. De ‘Supermassive Mothersludgers’ tourden veelvuldig in Europa en Brazilië en creeërden afgelopen jaar op festivals als Fortarock en Baroeg Open Air een gezellige puinhoop op én voor het podium. Voorjaar 2020 komt Komatsu met nieuw materiaal om wederom te bewijzen dat haar aanstekelijke mix van stoner/slugde & metal niet alleen bestemd is voor stoneradepten en metalheads.
Boeker: Justin Buffinga


Heb je interesse in één of meerdere van de bovenstaande bands, contacteer dan gerust de betreffende boeker/agent voor de mogelijke opties en meer informatie. We horen graag van je en hopen op een mooie samenwerking!

Met vriendelijke groet,
SOZ Concerts
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2019 SOZ Concerts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.