Copy

Nieuwsbrief april 2016

 

Bestuur Judovereniging Borger

Voorzitter: Henk Nieuwenhuis - Borger
Penningmeester: Hans Arends - Borger
Secretaris: Jan Honebecke - Borger
Waarnemend secretaris: Ria Homan - Borger
Lid: Kitty de Man - Gasselternijveen

Lid: Saskia Herder - Buinen
lid - vacature
 
Secretariaat Judovereniging Borger
0599 639980
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
Bestuurlijk nieuws
Veel lagere scholen hebben een andere invulling van de meivakantie maar zet alvast maar in de agenda dat er alleen op donderdag 5 mei geen judolessen zijn.
 
Het bestuur is op zoek naar een nieuwe penningmeester! Wanneer je je aangesproken voelt om je in te zetten voor de financiële gezondheid van de vereniging en kan je de rekening en de kas  er van beheren, neem dan contact op met het bestuur via secretariaat@judoborger.nl.
 
Verder is het vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de Judo Bond Nederland (JBN). Houd je judopas bij de hand en ga naar de site en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
 
Wanneer er nog judoka’s zijn die een nieuw pak nodig hebben dan heeft de vereniging nog pakken met verschillende maten op voorraad.
 
Vol bezet judokampioenschap SWES te Nieuw Weerdinge
In “De Mondenhal” te Nieuw Weerdinge vond  zaterdagmorgen 2 april het judokampioenschap plaats waarmee de SWES-competitie 2015-2016 werd afgesloten. Competitie en kampioenschap worden georganiseerd door de judoverenigingen uit Emmen, Nieuw Weerdinge, Valthermond/Odoorn, Borger en Musselkanaal/Ter Apel. De wedstrijden zijn vooral bedoeld voor judoka’s die beginnen of relatief weinig wedstrijdervaring hebben en daardoor ervaring kunnen opdoen. Het valt dan ook onder de categorie “opstaptoernooi”.

 

 
In de zoals altijd ontspannen maar tevens ook competitieve sfeer waren deze morgen ca. 120 judoka’s aanwezig. Een aantal nam zelfs voor de eerste keer aan wedstrijden deel. De arbitrage was dan ook een coachende rol toebedeeld om de beginnelingen de nodige ondersteuning te geven. Onze judoka’s wisten de volgende prijzen in de wacht te slepen. Vierde prijs; Freya Werdekker, Koen Houtenbos, Iris Roosien, Hannah Geurts, Senna Martens, Koen Elzinga, Thorben Poelman, Mathijs Marissen. Derde prijs; Djayden Rorije, Giselle de Roo. Tweede  prijs; Julian Deuring, Chris Meulman, Iris de Roo, Nora Jansen, Stefan Alberts, Daan Elzinga.
Agenda
4e Opstaptoernooi “De Blauwestad” te Oostwold              
 
07/05

 
Ledenadministratie
Opzegging per 1 april 2016 :             

Sjoerd Herder
Jarno Hofstede
 

 

 
 
Heb je iets leuks over judo dat je wilt laten weten aan de andere leden, mail het dan aan de redactie van de 
nieuwsbrief via kopijnieuwsbrief@judoborger.nl
Copyright © 2014 nieuwsbrief Judovereniging Borger*, All rights reserved.

U ontvangt dit bericht omdat u lid bent van de Judovereniging Borger

afmelden