Copy

Nieuwsbrief mei 2015

 

Bestuur Judovereniging Borger

Voorzitter: Henk Nieuwenhuis - Borger
Penningmeester: Hans Arends - Borger
Secretaris: Jan Honebecke - Borger
Lid: Ria Homan - Borger
Lid: Kitty de Man - Gasselternijveen

Lid: Saskia Herder - Buinen
lid - vacature
 
Secretariaat Judovereniging Borger
0599 639980
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
Bestuurlijk nieuws
De meivakantie is achter de rug en na dagen lekker luieren is het tijd om weer de judomat te betreden. In deze brief vind je informatie over activiteiten die zijn geweest en activiteiten die nog georganiseerd gaan worden.
 
Wel is al bijna het eind van het seizoen in zicht en dat betekent dat de graduaties er weer aankomen en wel op 18 juni. De laatste les van dit seizoen is dan de week erna op 25 juni.
 
De algemene leden vergadering die vorige keer verzet was, wordt nu gehouden op 26 mei aan De Deel 26 te Borger. Komt allen maar wel graag voor 24 mei aangeven bij het secretariaat dat je aanwezig zult zijn.

 
Blauwe Stad Opstaptoernooi levert JV Borger prijzen op
Judovereniging Borger nam zaterdag 2 mei met negen judoka’s deel aan het Blauwe Stad Opstaptoernooi te Oostwold. Dit toernooi voor witte en gele banden werd gelijktijdig met het reguliere toernooi van Tan Ren Jutsu gehouden en door deze mix was sfeer gewaarborgd. Voor de middag kwamen in actie Celine Ruiter en Iris Roossien die net als een groot deel van de andere Borgerder judoka’s hier hun eerste toernooi ervaring opdeden. In het eerste wedstrijdblok na de lunch was het de beurt aan Giselle de Roo, Bart Woudstra en Erik Bruns. De laatste maakte met een mooie overname indruk en hij wist dan ook glimmend goud te behalen. Bart was onfortuinlijker doordat hij bij een misstap zijn enkel blesseerde wat verder judoën onmogelijk maakte. In het laatste blok traden aan Isa en Benthe Voorma, Iris de Roo en Hannah Geurts. De meiden knokten hard en voor Hannah leverde dat een welverdiende derde prijs op.
Hannah op de 3de plaats
Erik op de 1ste plaats
Ledenadministratie
Afmeldingen:
Coen Deen
Sem Kessab
Djenna Kessab
Eelco Weringa
David Lanjouw
 
Nieuwe aanmeldingen:
Booi Diederik
Mathijs Marissen
Daan ter Veen
Djayden Rorije
Agenda
Graduaties
Laatste les 
 
                                       
 
18-06-2015
25-06-2015
Sportieve Koningsspelen op de basisschool
Tijdens de Koningspelen op 24 april heeft JV Borger in de theaterzaal van de drie basisscholen in Borger een drietal kennismakingslessen verzorgd. Zo hebben ongeveer 80 kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar onder leiding van Rob Nieuwenhuis kennisgemaakt met de basisbeginselen van het judo.Vooraankondiging Budo dag 2015 
Ter ere van het 60 jaar jonge District Noord wordt er op 31 oktober 2015 in Norg van 8.30 tot 17 uur een leuke dag georganiseerd waarin o.a. een opstaptoernooi, katatraining, coachtrainingen voor de judo jeugd en een coördinatietraining onder weerstand worden georganiseerd. In een latere nieuwsbrief wordt er meer informatie over deze leuke en interessante dag gegeven. 
 
Heb je iets leuks over judo dat je wilt laten weten aan de andere leden, mail het dan aan de redactie van de 
nieuwsbrief via kopijnieuwsbrief@judoborger.nl. 
Copyright © 2014 nieuwsbrief Judovereniging Borger*, All rights reserved.

U ontvangt dit bericht omdat u lid bent van de Judovereniging Borger

afmelden