Copy
Kunstenaars galerie Studio Vennix exposeren in Kunsthal Boschveld 5 t/m 7 september.
Opening door Errol de Werdt directeur Textiel Museum Tilburg.
View this email in your browser

September Song
kunstwerken van kunstenaars van galerie Studio Vennix in Kunsthal Boschveld

Met de tentoonstelling September song viert Studio Vennix in Kunsthal Boschveld het vijfjarig bestaan van de galerie in de Verwerstraat in Den Bosch. Op vrijdagavond 5 september zal om 19 uur, Errol van de Werdt, directeur van het Textielmuseum Tilburg de tentoonstelling in Kunsthal Boschveld openen. Een bijzondere gelegenheid.

Artistiek leider Oscar Schrover heeft Wim Damen eerder uitgenodigd voor de kunstbeurs die vorig jaar in de Kunsthal Boschveld plaatsvond. Artistiek leider Oscar Schrover: ‘Er groeide een bijzondere welwillendheid. Wim Damen is gedreven als galerist. En galerie Studio Vennix presenteert professionele kunstenaars, waarvan een aantal uit deze regio komen en eerder met onze projecten meededen. Zoals bijvoorbeeld Marieke Peters of Francien Steegs. Verder heeft hij interessante kunstenaars als Manita Kieft (keramist) en Toon Michiels (fotograaf) aan zich verbonden. Zij exposeren in de galerie in de Verwerstraat.
Kunstenaars heb ook een podium nodig," legt Schrover uit. "Ik zie'' vervolgt hij, "voor Kunsthal Boschveld een taak weggelegd. Kunstenaars willen ook graag hun werk verkopen. En daarvoor is tentoonstellingsruimte nodig. Ik heb zelf grote belangstelling voor het onderwerp kunst en economie. Marktstimulering is een goede zaak. Het is ook verheugend dat de directeur van het Textielmuseum deze lustrumtentoonstelling opent op vrijdagavond 4 september. Eerder opende Hendrik Driessen van Museum de Pont de tentoonstelling met werken van Theo Besemer in Kunsthal Boschveld. Kunsthal Boschveld wil een plek zijn in Den Bosch waar kwaliteit zich profileert. 

De expositie met werken van kunstenaars van Galerie Studio Vennix duurt drie dagen. De openingstijden zijn, zaterdag en zondag, van 11 uur in de ochtend tot 21u in de avond.  Here’s what other MailChimp users are doing.

Ter herinnering: op 29 augustus is er open huis in Kunsthal Boschveld vanwege het een-jarig bestaan. Met een bijzondere tentoonstelling en een drankje zien we graag onze vrienden en kennissen verschijnen. Aanvang 17.00 uur.

Copyright © 2014 Kunsthal Boschveld, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp