Copy
Op donderdag 12 mei opening van de expositie Aangeraakt door de natuur.
View this email in your browser

12 mei tot en met 12 juni


(One touch of nature)
 

Aangeraakt 
door de natuur

  
een tentoonstelling met schilderijen en tekeningen van Jan Radersma, Chung Hsi han, Marije Bouman, Imke Plattel, Jan Swart en Krin Rinsema; met werk van jong Amsterdams talent Rombout Oomen

Opnieuw staat de natuur centraal in een tentoonstelling van Kunsthal Boschveld, de derde op de locatie Vughterstraat.

We sieren deze tentoonstelling met een citaat van Shakespeare. De Engelse bard overleed namelijk 400 jaar geleden (in 1616), 100 jaar na Jeroen Bosch.

One touch of nature makes the whole world kin — Een enkele aanraking door de natuur maakt de ganse wereld verwant. 
En ook nu weer vormen, net als bij de eerste expositie in de Vughterstraat, tekeningen een belangrijk onderdeel van de expositie.

De tentoonstelling ‘Aangeraakt door de natuur’ opent op donderdag 12 mei a.s. om 17 uur in Kunsthal Boschveld.

U kunt eigenaar worden van de tentoongestelde werken. We adviseren U graag. Aankopen van werk dragen bij aan het voortbestaan van Kunsthal Boschveld (een project van stichting Wederzijds–kunst in context). Donaties aan de ANBI-stichting zijn fiscaal aftrekbaar.

U kunt ook Vriend worden van Kunsthal Boschveld. Graag verwelkomen wij u bij het gezelschap dat bijdraagt aan een levende dialoog over kunst en de realisatie van het programma van Kunsthal Boschveld. We informeren u graag persoonlijk over de voorwaarden en voordelen van de vriendschap.

Kunsthal Boschveld - waar alles draait om kunst kijken. Iedere keer weer verrassend, verdiepend en bijzonder. Waar de kunst u niet onberoerd laat. Waar u wordt uitgedaagd om u te verdiepen in waar kunst over gaat.


Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur.
Toegangsprijs: 3,50 euro (inclusief thee of koffie), jongeren tot 18 jaar gratis, studenten op vertoon van studentenkaart gratis.
Meer over Kunsthal Boschveld
Afbeeldingen van boven naar onder: Rombout Oomen, Krin Rinsem, Jan Swart, Jan Radersma, Marije Bouman, Imke Plattel, Chun Hsi Han.
Copyright © 2016 Kunsthal Boschveld, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook Kunsthal Boschveld
Facebook Kunsthal Boschveld
Twitter
Twitter
Website Kunsthal Boschveld
Website Kunsthal Boschveld