Copy
Zijdeweekend en Sirene is jarig en trakteert
View this email in your browser

Zijdeweekend bij Sirene

10, 11 en 12 oktober

SOIT te gast
Met heel veel genoegen nodig ik u uit om in het a.s. weekend van 10, 11 en 12 oktober een kijkje te komen nemen bij de presentatie van het werk van twee bijzondere textiel-kunstenaressen: Barbara van der Waal en Cootje Kenemans.

Wat Cootje en Barbara al sinds de jaren '80 gemeen hebben is hun fascinatie voor het schilderen op zijde. Hoewel ze ieder in Frankrijk hun eigen atelier hebben, zijn ze klankbord en kritische noot voor elkaar. Cootje en Barbara experimenteren met verschillende schildertechnieken en met een grote verscheidenheid aan materialen.
Uitgangspunt van hun werk is altijd het vrij beschilderen van een lap stof. Wat ervan gemaakt wordt kan heel verschillend zijn. Van zijde maken ze quilts en kleding zoals jassen, kimono's, sjaals, jakjes of hoeden. Van nuno-vilt (zijde met wol) worden o.a. wandkleden en avondjasjes gemaakt.
Alle stukken zijn unica. Bij Sirene / OSKA Rotterdam is een grote collectie te zien en te koop.
Meer informatie vindt u op:
www.soiesdesoit.nl
http://soiesdesoit.blogspot.com
Sirene is jarig en trakteert: 10 % korting op 11 en 12 oktober

Time flies when you’re having fun: Sirene bestaat inmiddels al weer 8 jaar. Dit jaar vieren we onze verjaardag tijdens het zijdeweekend.
En wie jarig is trakteert, dat is onderhand een goede traditie geworden. Daarom op zaterdag 11 en zondag 12 oktober in de winkel een speciale korting van 10 % op de héle nieuwe najaarscollectie 2014. Extra leuk omdat bijna de hele najaarscollectie 2014 nu binnen is.
En bij OSKA dit weekend superaanbiedingen met extra kortingen op de restanten van vorige collecties. 


Maar let op: de genoemde acties gelden alleen in de winkel en niet online !
11 oktober: Wereldmeisjesdag 2014  
Miljoenen meisjes in ontwikkelingslanden worden achtergesteld, uitgebuit en gediscrimineerd. Alleen omdat ze meisjes zijn. Daarom heeft de VN 11 oktober uitgeroepen tot Wereldmeisjesdag. Dit jaar gaat de aandacht uit naar jonge meisjes in Uganda en wordt geld ingezameld om schoolverzuim terug te dringen.
Klik hier voor meer informatie. 
Wij steunen dit goede initiatief graag, daarom gaat 5 % van alle verkopen op 11 oktober naar Wereldmeisjesdag. Nieuw in de collectie:
elegante regenjassen uit Amerika
Deze elegante lange regenjassen zijn gemaakt van een lichtgewicht onkreukbare microvezel met een stijlvolle glans.

De jas is water resistent en aan twee kanten draagbaar, dus eigenlijk krijgt u twee jassen voor de prijs van één. U neemt hem makkelijk mee op reis in de bijgeleverde tas. Sowieso een Ideale jas voor op reis, het is alsof u twee jassen bij u heeft.
Verkrijgbaar in tal van fantastische kleuren. Ook als u de jas aan de zwarte kant draagt, ziet u de kraag en omgeslagen manchetten in de kleur. De capuchon valt als een kraag met een fantastisch geplooide plissé.

De ideale regenjas, die er uit ziet als een stijlvolle jas.
Klik hier voor meer informatie over kleuren en beschikbaarheid.

Bitte Kai Rand shop van start.
Voor het derde seizoen verkoop ik met veel plezier het Deense merk Bitte Kai Rand (BKR). In samenwerking met BKR Kopenhagen wordt nu een volgende stap gezet: er gaat een speciale BKR-corner ingericht worden: Sirene wordt daarmee hèt verkooppunt van BKR in Nederland.

BKR is een van de leidende modemerken van Denemarken. De ontwerpen van Bitte Kai Rand en haar design team zijn puur, tijdloos en helder met een spannend randje. De focus ligt op een hoge kwaliteit en een grote mate van functionaliteit.
Het concept van Bitte Kai Rand is het onderstrepen van de persoonlijkheid van de vrouw die haar kleren draagt. Ze neemt trends waar, maar neemt ze alleen mee als ze binnen haar strategie passen; de vrijheid om te bewegen en het versterken van de persoonlijkheid.
Uitgaanstip 1
Burgerclub op de Nieuwe Binnenweg


En ondertussen wordt winkelen op de Nieuwe Binnenweg almaar leuker.

Recent geopend op nr. 139a: Burgerclub, met als specialiteit hamburgers van zeer hoge kwaliteit. De burgers worden gemaakt van eerste klas Wagyu-, Iberico- of MaasRijnIJssel-rundvlees van Piet van den Berg. Er zijn ook vegetarische burgers. En, ook niet onbelangrijk, er wordt een mooi glas wijn bij geschonken.  www.burgerclub.nl


Uitgaanstip 2

The Future of Fashion is Now 
Museum Boijmans Van Beuningen toont dit najaar de mode van de toekomst in een tentoonstelling op het raakvlak van mode en kunst.

Duurzaamheid, futuristische technologieën en de maatschappelijke waarde van kleding zijn thema’s waarmee de nieuwste generatie modeontwerpers de mode van de toekomst vormgeeft.
De tentoonstelling laat werk zien van ruim vijftig internationale ontwerpers, van gerenommeerd modehuis tot jong aanstormend talent.  
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website Sirene
Website Sirene
Website OSKA Rotterdam
Website OSKA Rotterdam
Email
Email
LIKE Sirene Mode op Facebook 

Like https://www.facebook.com/sirene.mode on Facebook
Copyright © 2014 Sirene mode / OSKA Rotterdam, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences