Copy
Reminder: herfstactie en gratis kleuradvies.
View this email in your browser
Geheugensteuntje: 
herfstactie & gratis
kleuradvies.
De speciale herfst-actie loopt nog tot en met zaterdag 15 november. Zowel online als in de winkel een korting van 10 % op geselecteerde artikelen.

Tot en met vrijdag 7 november 10 % korting op alle broeken.
Bestelt u in de webshop gebruik dan in het winkelmandje de kortingscode BROEK in en de korting wordt automatisch toegepast.

Van zaterdag 8 november t/m zaterdag 15 november 10 % korting op alle jassen.
Kortingscode voor webshopbestellingen: JAS.
Zaterdag 8 november gratis kleuradvies.
Vesten van Johnston’s of Elgin, 100% Schotse merino wol. Verkrijgbaar in maar één maat en in meer dan 40 (!) kleuren. 
Zaterdag 8 november  van 11:00 tot 18:00 uur is stijl- en kleurconsulente Marieke Blok van Kleurkracht weer bij Sirene / OSKA Rotterdam voor gratis kleuradvies.
Marieke laat u zien wat kleur voor u kan doen.
Vooraankondiging.

Vanaf medio november tot eind december zijn de bijzondere, uiterst draagbare en lekker warme hoofddeksels van de Rotterdamse ontwerpster Wil Kooman bij Sirene te zien en te koop.
 
20 november is de speciale avondopenstelling van de tentoonstelling in de Kunsthal "Designing 007: 50 years of Bond style"  voor klanten van Sirene / OSKA. Beperkt aantal plaatsen, reservering op volgorde van binnenkomst. Reserveer tijdig per e-mail: info@sirene-mode.nl
Meer nieuws volgt.

Uitgaanstip.

Huis te Poort Schiedam

Misschien wel het best bewaarde geheim van Schiedam: Huis te Poort, met een authentieke programmering die altijd spannend en verrassend is. Thema’s:  (oude) muziek, literatuur en film.

A.s. vrijdag een speciaal programma rond de Oostenrijkse schrijver Joseph Roth net Job Cohen als voorlezer, Rothkenner / vertaalster Els Snick en muzikale inbreng van Salonorkest Andatino.
Warm aanbevolen !
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Sirene
Sirene
OSKA Rotterdam
OSKA Rotterdam
unsubscribe from this list    update subscription preferences