Copy
Het is Broekenweek !
View this email in your browser
Het is b(r)oekenweek: 
kom naar Rotterdam !
Beste klant,

Vandaag, 11 maart, begint de jaarlijkse boekenweek weer met het traditionele boekenbal.

Wij haken aan bij dit literaire feest met een speciale actie: de broekenweek. Gedurende de hele b(r)oekenweek, van zaterdag 12 maart t/m zaterdag 19 maart, krijgt u bij aankoop van 1 of meer broeken in de winkel een gratis sjaal.

Maar dat is niet alles. Als klap op de vuurpijl hebben we zondag 20 maart een speciaal literair programma.


Zondagmiddag 20 maart zal de Rotterdamse schrijver, componist en zanger Peter Goedhart bij Sirene / OSKA Rotterdam vertellen, voordragen en zingen uit eigen werk. 

Het leven op zee en in de grote havenstad speelt in het werk van Peter Goedhart vaak een prominente rol.
Goedhart is onder meer bekend van zijn producties ‘Watermuziek’ waarbij hij zijn toehoorders meeneemt per schip naar bijzondere locaties in het Rotterdams havengebied om voor hen te zingen en verhalen te vertellen in pakhuizen, op droogdokken, in zoutsilo’s of in specerijenloodsen. 
Goedhart schreef onder meer gedichten, liederen en verhalen en maakte vele CD’s.
Bij Sirene / OSKA Rotterdam zal hij voorlezen uit zijn nieuwe roman ‘En over het water het lied’ die verscheen in november 2015.
Het boek is zondag 20 maart verkrijgbaar bij Sirene / OSKA Rotterdam en kan door Goedhart van een handtekening worden voorzien.

Peter treedt op om half drie, drie uur en vier uur.
Kom met de trein: da’s gratis !

Zoals u weet reist u deze zondag, op vertoon van het boekenweekgeschenk Broer van Esther Gerritsen, gratis met de trein.

Rotterdam CS is op loopafstand of drie haltes met tram 4, die stopt voor de deur.
Dè gelegenheid voor onze webshop-klanten om de grootste OSKA winkel van Nederland nu ook eens in het echt te komen bezoeken.
Kom met korting kopen: extra b(r)oekenweekkorting

Om het programma extra luister bij te zetten geldt deze zondag 20 maart een korting van 10 % op de hele collectie. En op broeken maar liefst 25 % !
Kom eerder of later: extra lange openingstijden !

En om het extra aantrekkelijk te maken om zondag 20 maart de boekenweek bij ons te komen afsluiten zijn we deze zondag extra lang open, van 12 tot 18 uur.
En natuurlijk is er een hapje en een drankje.

Kortom, volop redenen om zondag 20 maart naar Sirene / OSKA Rotterdam te komen !
Broeken    Broeken    Broeken 

De best verkochte items bij Oska zijn al jarenlang de broeken. Klanten vallen voor de uitgesproken  pasvormen, de kwaliteit en het ultieme draagcomfort.
Was het voorheen vooral het specifieke Oska silhouet, 7/8 lengte, wijd op het bovenbeen en smal toelopend naar de enkel, nu zijn er ook lange en rechte wijde broeken en smalle pasvormen al dan niet met een omslag bij de pijp.
Voor elk wat wils.
LauRie.

Van het Deense merk LauRie verkopen we sinds een paar jaar broeken die vooral slank gesneden zijn met rechte pijpen. De meest bekende modellen zijn de Emma en de Alice.

De Emma is een ideale basisbroek die perfect aansluit en geen rits nodig heeft omdat het materiaal lekker mee stretcht en de tailleband elastisch is.
Verkrijgbaar in veel kleuren van maat 36 tot en met maat 48 en sympathiek geprijsd. Momenteel onze meest verkochte broek.

De Alice is de ultieme spijkerbroek. Perfect slim omdat hij een eventueel buikje verbergt en met veel draagcomfort door de stof die meerekt.

Emma, de ultieme broek, je vergeet dat je hem aan hebt. Oeps !
Nieuw bij Sirene: Nederlandse sieraden van edelstaal.
Gestileerde eenvoud om uw outfit net dat extra accent te geven.Warm aanbevolen:
tentoonstelling Ugo Rondinone
Vocabulary of Solitude
in Boijmans van Beuningen
.
 
Vijfenveertig levensgrote sculpturen van clowns vormen het middelpunt van de eerste solotentoonstelling in Nederland van de Zwitserse kunstenaar Ugo Rondinone.
Op de vloer van de 1500 vierkante meter grote Bodonzaal beweegt u zich tussen kleurrijke clowneske figuren die voor het eerst in Nederland te zien zijn.
Ook de rest van de tentoonstelling is een feest van kleur, niet op de laatste plaats door de duizenden tekeningen van Rotterdamse kinderen die gehoor gaven aan de oproep van de kunstenaar om mee te helpen de muur van 30 x 4 meter te behangen met regenboogtekeningen.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Sirene
Sirene
OSKA Rotterdam
OSKA Rotterdam
unsubscribe from this list    update subscription preferences