Copy
Sirene voorjaarscollectie grotendeels binnen.  English summary below
View this email in your browser


 

nieuw bij

Sirene: 

NOOK 
Beste klant,

Ook bij Sirene is nu een groot deel van de nieuwe voorjaarscollectie gearriveerd.
Nieuw bij Sirene is het Duitse merk Nook, een bijzonder welkome aanwinst voor de Sirene collectie.
Een merk met lef dat past bij ons motto: Sirene, sterk merk voor sterke vrouwen.
De ontwerpster, Marie Waldhelm, is een pittige dame die weet wat ze wil.


 
De eerste voorzichtige stappen hadden we al gezet met een kleine plukje wintercollectie. Toen ik een half jaar geleden de nieuwe zomercollectie zag op de beurs in Dusseldorf werd ik er erg blij en hebberig van. En dat is voor mij nog steeds de beste reden om iets in te kopen.
Grote stoere shirts in verschillende stoffen, maar ook zachte soepel vallende tricots in viscose en een prachtige, half transparante Ausbrenner.
Ausbrenner is een stof die door een chemisch procede half transparant wordt.
jeans jersey NOOK shirt Jo
Een groot deel van de voorjaarscollectie van Nook is uitgevoerd in een jeans jersey d.w.z.een mix van katoen, polyester en elastaan. Een zeer comfortabel materiaal dat uniek door en voor Nook ontwikkeld is. Stevig maar soepel.
jeans jersey Nook jurk JUNO
Wat een unieke stofkwaliteiten en wat een gedurfde ontwerpen, met soms erg geestige details zoals speels geplaatste zakken.
Zo ontworpen dat je meteen een lievelingsjurk herkent die comfortabel en vrouwelijk is en ook nog eens je sterke punten benadrukt. Wie wil dat niet!
jeans jersey NOOK broek Justus
De uitstraling van de stof is casual door de wijze van verven en de speciale stone wash behandeling. 
jeans jersey jasje JURA
Korte pittige jasjes voor op een jurk, broek of rok. Kortom een veelzijdige collectie met voor elk wat wilsTerug van even

weggeweest:

de tassen van Voi 
Er was nog steeds veel vraag naar de tassen van het Duitse merk Voi.

Op veler verzoek daarom terug in de collectie en nu ook via de Sirene webshop te bestellen.


 
 
De tassen zijn gemaakt van een prachtige en sterke kwaliteit leer. De modellen zijn stijlvol en uiterst praktisch door een uitgekiend ontwerp. Van stoere aktetassen die ook met schouderhengsel geleverd worden, tot een stijlvolle avond / envelop tas die gedragen als ‘cross-over’ een veilige stadstas wordt.
Tassen in soorten, kleuren en maten.
VOI staat garant voor uitgekiend binnenwerk; slimme vakken om pasjes, portemonnee, telefoon en sleutels veilig en op te bergen. Veelal afsluitbaar met ritsen, dus extra veilig.
Uitverkoop nu in laatste fase.
De uitverkoop van de wintercollectie is de laatste fase ingegaan: zo zijn bijvoorbeeld de restanten van de Jan Jansen wintercollectie nu extra scherp geprijsd. En ook in de rest van de winkel vliegen de kortingen nu echt de pan uit.
Het zal je maat maar wezen !
warm aanbevolen
Museum Boijmans Van Beuningen presenteert van 11 februari tot en met 28 mei 2017 de tentoonstelling 'Gek van surrealisme’, een ongeëvenaard overzicht met topstukken afkomstig uit vier befaamde Europese privéverzamelingen.

Boijmans staat dit voorjaar volledig in het teken van het surrealisme. Het museum laat de passie en belevingswereld zien van kunstenaars als Salvador Dalí, Max Ernst, René Magritte en Joan Miró, alsmede hun verdraaiingen van de dagelijkse werkelijkheid.

De ruim 300 werken in de expositie zijn afkomstig uit vier voortreffelijke privécollecties, die voor het eerst zijn samengebracht.
Sirene / OSKA Rotterdam steunt de tentoonstelling o.a. door te gekke raamstikkers die 's nachts opgloeien.

English summary

The biggest part of the new spring collection has now arrived @Sirene. New this season:  the German brand NOOK.
We already had a small portion in the wintercollection but when I saw the spring-summer collection at the Duesseldorf fair I immediately became greedy. And for me, that always has been the best sign I have to get it in my shop.
Nook is designed in different fabrics: the socalled ausbrenner or a stonewashed jeans-jersey mix of cotton, polyester and elastan. Very comfortable and especially designed for Nook.

Because of the great demand the bags of Voi have returned in our collection.

SALE of the remains of the winter-stock is now in its final stage.

From 11 February to 28 May 2017, Museum Boijmans Van Beuningen presents Mad About Surrealism, an unprecedented survey of the Surrealist movement with masterpieces from four famous European collections.
The majority of the works have rarely or never been exhibited publicly and will disappear behind closed doors again at the end of May 2017.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Sirene
Sirene
OSKA Rotterdam
OSKA Rotterdam
unsubscribe from this list    update subscription preferences