Copy
Læs om et nyt faggrønt projekt på Skovskolen i Nødebo og om Nichlas Rønne Dam, der har PTSD og er kommet videre i livet gennem sin deltagelse i Team Veteran.

Soldaterlegatet ønsker alle et godt nytår

2016 er skudt i gang, og forude venter vigtige opgaver på veteranområdet. Soldaterlegatet vil fortsætte arbejdet med at hjælpe skadede veteraner med at få fodfæste på det civile arbejdsmarked. Dernæst vil fonden igen sætte fokus på veteranernes arbejdsskadesager, da Soldaterlegatet mener, at Arbejdsskadestyrelsen og Forsvarets Arbejdsskade- og Erstatningskontor stadig ikke er nået i mål med at kunne give alle tilskadekomne veteraner en ensartet og tilstrækkelig grundig sagsbehandling.  
Et nyt år giver anledning til at gøre status på det gamle: Soldaterlegatet har i 2015 modtaget nøjagtig 500 ansøgninger og bevilget støtte til enkeltpersoner og projekter for knap seks millioner kroner. Udviklingen i 2015 har vist Soldaterlegatet, at behovet blandt andet for juridisk og økonomisk rådgivning stadig er stort, og derfor fortsætter Soldaterlegatet ufortrødent sin indsats for danske tilskadekomne veteraner.

Veteraner i det faggrønne

Skovskolen i Nødebo i Nordsjælland har taget initiativ til et projekt målrettet skadede veteraner med henblik på at genopbygge den tabte kampkraft gennem uddannelse og brobygning til arbejde i de grønne fagområder samt personlig og faglig udvikling.

Læs mere her >

Fra skadet veteran til ironman

33-årige Nichlas Rønne Dam har igennem sin deltagelse i Team Veteran fået styr på både den fysiske og mentale form. Højdepunktet kom i august 2015, da han i fin tid gennemførte en ironman. Med en All Star-titel i ryggen skal han nu være med til at motivere andre skadede veteraner til en aktiv tilværelse og en sundere livsstil.

Læs mere her >

Hjælpen til hjemvendte veteraner

Mange veteraner med skader fra udsendelser har store vanskeligheder med at få et arbejdsliv og hverdagen til at fungere. Soldaterlegatet har skrevet et indspark til debatten i Politiken, der blev bragt lørdag den 12. december 2015.

Læs mere her >
Soldaterlegatet, Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København V
soldaterlegatet@soldaterlegatet.dk - Tlf. 31 37 39 60
Afmeld | Find os på Facebook

Email Marketing Powered by Mailchimp