Copy
I dag fylder formanden for Soldaterlegatet 70 år. Læs omtalen i nyhedsbrevet, hvor du også finder invitationen til fondens efterårsmøde og link til videointerview med to skadede veteraner. 

Soldaterlegatets sommernyhedsbrev 2020

I dag fylder formanden for Soldaterlegatets bestyrelse, Peter Højland, 70 år! Fonden ønsker formanden et stort tillykke med dagen og takker for det store engagement og for det inspirerende samarbejde.

I dette nyhedsbrev finder du invitationen til Soldaterlegatets efterårsmøde. Se mere for tilmelding i linket. Vi tager forbehold for antal af tilmeldinger, da pladsen er begrænset grundet myndighedernes anbefaling om at holde afstand. Se desuden interview med to skadede veteraner, der igennem deltagelse på DIF Soldaterprojekts familiecamps har fundet vejen til en mere social tilværelse.

Soldaterlegatet ønsker alle en rigtig god sommer!

Utrættelig indsats for skadede veteraner

Stor diplomatisk gennemslagskraft har sikret Soldaterlegatets legitimitet i alle 11 år og kendetegner fondens formand Peter Højland, der den 9. juli 2020 fylder 70 år.

Læs mere her >

Invitation til fondens efterårsmøde

Den 1. oktober 2020 afholder Soldaterlegatet et efterårsmøde som erstatning for det aflyste årsmøde i maj måned. På mødet holder forsvarsminister Trine Bramsen tale, og bestyrelsesformand Peter Højland præsenterer fondens resultater for 2019.

Se invitationen her >

Idræt som socialt springbræt

Mikkel Schaumann og Jarï Ylänen er to af de skadede veteraner, Soldaterlegatet har fulgt igennem deres deltagelse i DIF Soldaterprojekt. Fra da vi mødte dem første gang i 2018 til i dag, er begge deres liv ændret markant til det bedre på flere områder.

Læs mere i artiklen her >   Se video med Mikkel >   Se video med Jarï >
Soldaterlegatet, Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København V
soldaterlegatet@soldaterlegatet.dk - Tlf. 31 37 39 60
Afmeld | Find os på Facebook

Email Marketing Powered by Mailchimp