Copy
Læs om fondens årsmøde den 28. maj, debat på Folkemødet samt en nylig igangsat analyse af veteraners arbejdsskadesager.

Velkommen til Soldaterlegatets nyhedsbrev

Fondens årsmøde den 28. maj havde besøg af Forsvarschef Bjørn Bisserup og stod ellers i idrættens tegn med oplæg af DIF Soldaterprojekt efterfulgt af en fælles fysisk aktivitet. Veteranen Jonas Hjorth Andersen fortalte, hvordan idræt og fællesskaber kan støtte skadede veteraner til at finde nye mål i livet og danne nye sociale fællesskaber.
På årets Folkemøde på Bornholm deltog Soldaterlegatet i år aktivt med egen paneldebat i samarbejde med Advokatsamfundet om den mangelfulde sagsbehandling i af veteraners arbejdsskadesager i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).  Debatten kunne følges LIVE på facebook for at imødekomme de interesserede, der ikke havde mulighed for at deltage.
Soldaterlegatet vil gerne takke for gode samarbejder og ønsker alle en god sommer!

Idræt i fokus på fondens årsmøde

På Soldaterlegatets niende årsmøde den 28. maj fremhævede Forsvarschef Bjørn Bisserup i sin tale, hvor vigtigt det er, at både frivillige og fonde støtter op om at hjælpe hjemvendte tilskadekomne veteraner. Veteran Jonas Hjorth Andersen fra DIF Soldaterprojekt fortalte efterfølgende om idræt og fællesskaber. 

Læs mere her >
​​

Arbejdsskadesager til debat på Folkemødet

Under overskriften ‘Såret i krig – ret til erstatning?’ inviterede Soldaterlegatet til debat på Folkemødet om, hvordan vi sikrer en bedre sagsbehandling af veteraners erstatningssager.

Læs mere her >

Analyse af veteraners arbejdsskadesager

Soldaterlegatet har igangsat en analyse af 700 veteransager på arbejdsskadeområdet for at afdække praksis i myndighedernes sagsbehandling.

Læs mere her >
Soldaterlegatet, Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København V
soldaterlegatet@soldaterlegatet.dk - Tlf. 31 37 39 60
Afmeld | Find os på Facebook

Email Marketing Powered by Mailchimp