Copy
Læs om et nyt mentortilbud i Region Midtjylland, mindfulness-træning i København og Aarhus og om AES' praksisundersøgelse, der møder skarp kritik.

Velkommen til Soldaterlegatets 10. julehilsen

For tiende gang kan Soldaterlegatet nu ønske alle en glædelig jul! Den 29. januar 2019 har fonden eksisteret i ti år og har i perioden støttet over 1.300 enkeltpersoner samt projekter med fokus på skadede veteraners sociale og sundhedsmæssige rehabilitering. Siden fondens etablering er samfundet blevet bedre og bedre til at tage hånd om hjemvendte soldater med særlige støttebehov. Men der er stadig behov for fondens støtte og arbejde med at forbedre vilkårene for tilskadekomne veteraner. Uden vores støtter og samarbejdspartnere er det ikke muligt at udføre dette vigtige arbejde. Derfor vil Soldaterlegatet benytte lejligheden til at sige tak for støtten til vores arbejde i håb om fortsat opbakning i 2019.
 
Glædelig jul og godt nytår!

SMUK Nytårskoncert 2019

På vegne af Slesvigske Musikkorps vil Soldaterlegatet gerne invitere til SMUK Nytårskoncert mandag den 21. januar 2019 klokken 20 i Stærekassen på Det Kongelige Teater. 

Læs mere her >

8-ugers mindfulnesskursus for veteraner

Veteraner har nu igen mulighed igen mulighed for gratis at deltage i det videnskabeligt dokumenterede program Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) i regi af Aarhus Universitet – med kursusforløb i København og Aarhus samtidig.

Læs mere her >
​​

Nyt mentortilbud for veteraner med PTSD

Tilbuddet ’På vej til en bedre hverdag’ skal ved hjælp af en helhedsorienteret mentorindsats støtte veteraner, der er i behandling for PTSD.

Læs mere her >

Kritik af praksisundersøgelse

En ny praksisundersøgelse af sagsbehandlingen i AES konstaterer problemer med formidlingen i afgørelserne. Men grundlaget for undersøgelsen møder skarp kritik.

Læs mere her >

50 år med Danmarks Veteraner

Ved Danmarks Veteraners 50-års jubilæum blev The Nordic Blue Berets Medal of Honour uddelt – heriblandt til Soldaterlegatets sekretariatschef Thore Clausen for godt samarbejde.

Læs mere her >

Støt Soldaterlegatet med 200 kr.

Ønsker man at støtte Soldaterlegatet, kan det gøres via MobilePay-nummer: 36723. En donation på 200 kroner vil bidrage til at sikre Soldaterlegatets godkendelse som almenvelgørende fond. Vi vil ligeledes meget gerne bede om din e-mailadresse, så vi kan kontakte dig igen.

Læs mere her >
Soldaterlegatet, Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København V
soldaterlegatet@soldaterlegatet.dk - Tlf. 31 37 39 60
Afmeld | Find os på Facebook

Email Marketing Powered by Mailchimp