Copy
Soldaterlegatets har fået nyt ansøgninsskema til legater.
På årets Folkemøde blev hjælp til en bedre hverdag for veteraner med PTSD sat på dagsordenen. 

Soldaterlegatets sommernyhedsbrev


Et begivenhedsrigt forår har mødt sommeren, som Soldaterlegatet går ind i med et helt nyt sagsystem og ansøgningskema. I år markerer fonden sit 10-års virke - og vi ser tilbage på støtten til 1.500 veteraner og projekter, som er beskrevet i præsentationen Fondens 10-årsskrift.

På årets Folkemøde på Bornholm blev hjælp til en bedre hverdag for veteraner med PTSD efter endt behandling sat til debat. Der er bred enighed om, at vi har et tilbud, der virker. Men hvor går vi hen med løsningen? At finde svaret på det spørgsmål bliver en af Soldaterlegatets vigtige fremtidige opgaver. En anden vigtig opgave for fonden er det fortsatte arbejde med at sikre en mere fair sagsbehandling af veteraners arbejdsskadesager hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Soldaterlegatet har igangsat en analyse af 700 arbejdsskadesager, der ventes færdig efter sommeren. 

Tak for 10 års godt samarbejde!
Vi ønsker alle en god sommer.

Nyt ansøgningsskema til legater

Soldaterlegatet har fået ny database og nyt elektronisk indstillingsskema. Systemet er blevet forbedret, så det nu er mere enkelt at ansøge om et legat. 

Læs mere her >

Psykiatrien: 'Vi har en løsning, der virker'. 

Hvordan hjælper vi psykisk skadede veteraner til en bedre hverdag? Løsningen er der – men hvordan kommer vi videre? Det blev diskuteret ved Soldaterlegatets debat ‘Hvem tager over, når psykiatrien slipper?’ på Folkemøde 2019. 
Læs artiklen her >      Se streaming af debatten her >

Veteraner i det faggrønne

I 2016 gennemførte Skovskolen i Nødebo et pilotprojekt for veteraner, med det formål at bringe dem tæt på uddannelse eller arbejde i den faggrønne sektor. Det er der kommet en ny film ud af.

Se filmen her >
Soldaterlegatet, Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København V
soldaterlegatet@soldaterlegatet.dk - Tlf. 31 37 39 60
Afmeld | Find os på Facebook

Email Marketing Powered by Mailchimp