Copy
We houden je hier op de hoogte en geven je graag tips.
View this email in your browser

Update 2


Beste bed&breakfast houder.
Het artikel in de Telegraaf heeft veel mensen laten schrikken.
We zijn inmiddels met bijna 150! bed&breakfast eigenaren. Die graag duidelijkheid willen in deze kwestie.

De afgelopen week zijn we bij de gemeente geweest en hebben we verschillende advocaten gesproken. Volgende week spreken we met de belasting en nu we toch bezig zijn, zijn we ook meteen een verzekering aan het  ontwikkelen die wél alles dekt tijdens verhuur. Hieronder een korte update!
Er is nogal veel ruimte voor verschillende interpretatie van de regels en dat zorgt voor veel onrust. We zijn bezig om hier orde en duidelijkheid in aan te brengen en hebben met de gemeente afgesproken dat we een aantal gevallen kunnen voorleggen waarin zij dan kunnen aangeven of dit wel of niet legaal is. 
We hebben een aantal advocaten gesproken die hierin gespecialiseerd zijn. 

We willen graag een enquete afnemen om te peilen hoe de meeste bed&breakfasts nu uitgebaat worden en wat voor wensen jullie hebben ten opzichte van de nieuw op te richten stichting. In deze enquete kan je ook je eigen situatie opgeven zodat we deze kunnen toetsen bij de gemeente.

De enquete is anoniem!
Laat je b&b toetsen of vul de enquete in
Deze mail wordt nu nog verstuurd vanuit iambnb.nl Als marktleider in Amsterdam op het gebied van vakantie- en bed&breakfast verhuur hebben wij deze rol op ons genomen. We willen dit graag in een stichting onderbrengen om onafhankelijkheid te behouden en zijn dus druk bezig met de oprichting daarvan. 
Copyright © 2017 Iamb&b, All rights reserved.