Copy
We houden je hier op de hoogte en geven je graag tips.
View this email in your browser

Eerste update

Afgelopen donderdag was er een gezellige bijeenkomst bij ons op kantoor die fantastisch was georganiseerd door Mieke en Mirjam. 

Tijdens deze meeting werd er veel gesproken over de regelgeving en vooral de onduidelijkheid daarvan. Wij nemen het graag op ons om een voortrekkers rol te spelen in het snel duidelijk krijgen van de regels en ook te lobbyen voor regels waar we baat bij hebben. Het is tijd voor actie. 

Deze week heb ik een aantal meetings gepland. Met advocaten, handhavers en de belastingdienst. Tegelijkertijd zullen we het politieke pad bewandelen. 

8 Februari is er weer een commissie vergadering van de commissie wonen. Voorafgaand daaraan zal ik alle commissie leden mailen met onze standpunten en ik zal ook inspreken. Het is zaak dat we ons voor die tijd met zo veel mogelijk mensen verenigen. Het is ook goed als er meerdere insprekers zijn, dus mijn vraag aan jullie is ook of je er over na wilt denken of je dat ook zou willen doen. 

Ik houd jullie later deze week op de hoogte van de ontwikkelingen en tot die tijd zou ik willen vragen om zo veel mogelijk mensen uit te nodigen voor deze nieuwsbrief. Dat kunnen ze doen door aan te melden via dit formulier: https://goo.gl/forms/w9g5A4Qycfdr0WyH3

Er volgt snel een vervolg

Vriendelijke groeten, 

Dirk
 
Copyright © 2017 Iamb&b, All rights reserved.