Copy

Stichting Kansarmen Sri Lanka

Bekijk de Webversie.

   Nieuwsbrief december 2018

Het jaar is weer bijna voorbij. De zomer was droog, heel droog! Hoe zal de natuur herleven in het voorjaar? Water, we kunnen niet zonder! In Sri Lanka zien we extremen, te veel water in de regentijd en vaak te weinig water in de rest van het jaar. Op dit moment, eind december, is het bloedheet en kurkdroog. Toch kennen we nog geen dag zonder schoon drinkwater in Nederland. Wanneer komt de tijd dat de mensen in Sri Lanka dit ook kunnen zeggen? Nu stralen de mensen van oor tot oor, als we samen het waterprobleem hebben opgelost. Dankzij een geweldig gemotiveerd team en de ondersteuning van donateurs en sponsoren kunnen we deze mensen een toekomstperspectief bieden. Water voor de dagelijkse behoefte en water om ontwikkelingen in gang te zetten.

Uw support, in de vorm van vrijwillige hulp of donatie doet ons goed! De Stichting kan niet bestaan zonder betrokkenheid en donaties.
Hartelijk dank hiervoor!
Verslag werkbezoek november 2018

"De ontwikkelingen gaan door"
Niet de meest aantrekkelijke maand om af te reizen naar Sri Lanka. November is het regenseizoen! Toch vertrekt voorzitter Jan met in zijn kielzog bestuurslid Anny en vrienden Bernadette en Ewald Terra. Vrienden waarmee Jan en Anny in het jaar 2000 Sri Lanka op de fiets verkenden. Lees verder------->
FOTO'S WERKBEZOEK
Bijzondere aandacht willen wij vragen voor de volgende projecten: 

Olanda Waththe disabled home
The kidney disease patients
 
Dit zijn interessante en belangrijke projecten waarvoor we actief geld inzamelen. We zullen hiervoor de komende tijd extra aandacht vragen, ook via het online doneren op onze website.

Onlangs is ook het Nillamba waterproject opgeleverd en gerapporteerd. Een mooie prestatie!
Change the Game Academy
Wilde Ganzen start in 2019 het programma Change the Game Academy in Sri Lanka. Lokale organisaties worden getraind in fondsenwerven en mobiliseren van support. Onze lokale stichting zal hier ook aan deelnemen.
 Het IWA Water and Development Congress & Exhibition van 1 tot 5 december in 2019 in ons focusland Sri Lanka  
 
De lokale stichting; Kansarmen SL foundation, zal samen met de Nederlandse zusterorganisatie deelnemen aan het congres.

IWA’s Water and Development Congress series aims to catalyse transformational change and support transition to new ways of managing water resources and delivering water services. The Congress is explicitly solutions-focused, its performance indicators include the level of effective networking, knowledge exchange and the generation of new ideas shared by the participants.

Voor meer informatie klik hier.
Toetreding algemeen bestuurslid
Afgelopen najaar is Marjan Wind toegetreden als algemeen bestuurslid tot de Stichting. Haar kennis en zeer ruime ervaring met ontwikkelingswerk en ontwikkelingslanden wordt met open armen ontvangen. We vertrouwen op een vruchtbare en prettige samenwerking. 
Welke STUDENT COMMUNICATIE of VRIJWILLIGER wil ons ondersteunen met de profilering van onze Stichting op het gebied van Social Media en presentatie?
 
Ziet u hier een uitdaging in, we gaan graag met u in gesprek! 
Ook een project ondersteunen?
Er zijn verschillende mogelijkheden. Graag helpen wij het juiste project, actie en ondersteuning te vinden.

Denkt u er aan om Kansarmen Sri Lanka in uw testament op te nemen? Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de voortgang door projectverslagen, korte berichten, foto's, filmpjes en nieuws op onze website en social-media. Ook schrijven mensen reacties in ons gastenboek.

Mis het niet! Word vriend op Facebook met de Stichting, like ons en deel onze berichten.
 
Reizen Sri Lanka 
Genieten van het prachtige land en tevens een steentje bijdragen als donatie voor de Stichting. Waarvoor de kansarmen dankbaar zijn! In het gastenboek kunt u de reacties op de reizen lezen.

Voor meer info klik hier of kijk onder de knop Privé reizen op onze website!
      

Wat gebeurt er met uw donatie?
Als Stichting ontvangen we donaties en voeren acties uit om financiële middelen te verzamelen via scholen, Rotaries, bedrijven, particulieren enz.. Doorlopend worden er in Sri Lanka geschikte projecten geïdentificeerd. De volgende stap is het indienen van een aanvraag voor projectondersteuning bij Wilde Ganzen. Na toetsing en goedkeuring van de aanvraag maakt Stichting Kansarmen Sri Lanka het verzamelde geld over naar Wilde Ganzen en deze voegt 50% toe aan dit bedrag. €1 wordt €1,50. Wilde Ganzen maakt het totale bedrag vervolgens over naar het banknummer van de in Sri Lanka gevestigde Kansarmen Sri Lanka Foundation.
Projectsponsoring zonder ondersteuning van Wilde Ganzen als voorwaarde, wordt gerespecteerd.

COLOFON                      

Stichting  Kansarmen  Sri  Lanka 

Donaties IBAN: NL87 RABO 0121 5293 04
t.n.v. Stichting Kansarmen Sri Lanka
o.v.v. naam/email-(adres) 
Webmaster: Bert van Helvoirt
Reizen: Priyantha Fernando
 
Bestuur
Voorzitter/projectcoördinator:
Jan van der Steen
 tel. 073-5033294 / 0622069555
Penningmeester: Huub Clement
Secretaris: Anny van Orsouw
Bestuursleden: Bjørn Hoogwout en
Marjan Wind
like ons
Website
Email


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Kansarmen Sri Lanka · Laar 18 · Berlicum, 5258 TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp