Copy

Stichting Kansarmen Sri Lanka

Bekijk de Webversie.

   Nieuwsbrief augustus 2018

Blijf op de hoogte van de voortgang door projectverslagen, korte berichten, foto's, filmpjes en nieuws op onze website en social-media. Ook schrijven mensen reacties in ons gastenboek.

Mis het niet! Word vriend op Facebook met de Stichting, like ons en deel onze berichten.
 
Werkbezoek mei 
Door Jan van der Steen, voorzitter
 
“Afgelopen mei was ik weer voor een werkbezoek in Sri Lanka. Dit bezoek is vooral gericht op de ontwikkeling van onze lokale Foundation. Hiervoor hebben we een Manager Development aangetrokken, Swarnamali Abeysuriya. Zij gaat de kar trekken om de Foundation in Sri Lanka te professionaliseren en nog meer bekendheid te geven. Haar kennis en ervaring op dit gebied komen zeer goed van pas.
Voor de administratieve ondersteuning van de projecten is al eerder een medewerker aangenomen. Zijn naam is Priyantha Fernando. Hij verricht veel werk op de achtergrond om de projecten succesvol uit te kunnen voeren en te rapporteren. Ook informeert en begeleidt hij de reizigers die via de stichting een reis boeken.
Het uiteindelijke doel is er op gericht om de bevolking naar een hoger welzijnsniveau te tillen. Onafhankelijkheid is hierbij het sleutelwoord. De eerste stappen zijn gezet. Zonder donaties komen we niet ver en daarom hoop ik dat we kunnen blijven rekenen op structurele sponsoring vanuit Nederland. De hulpvragen om schoon drinkwater vallen wekelijks in de bus.
Ook nu heb ik weer interessante en motiverende gesprekken gevoerd met belangrijke spelers in het veld. Samen met Chaminda hebben we enkele gemeenschappen en scholen met waterproblemen bezocht. Klik HIER voor de film en HIER voor foto’s werkbezoek. Het Sri Lanka team heeft ontzettend hard gewerkt en spreken de wens uit om door te gaan.
Water is de basis voor een betere toekomst. Onvoorstelbaar om te zien hoe ondernemend de mensen worden als men water in de buurt heeft. Onder andere kleine bedrijven met allerlei activiteiten zien het daglicht.
Het binnenland voorzien van schoon drinkwater! Help je mee?”
 
Kijk ook eens in het GASTENBOEK voor de mooie vakantieverhalen van reizigers.
FOTO'S WERKBEZOEK
Een reiziger: "We hebben op een schooltje mogen zien hoe belangrijk de watervoorziening was voor de school en hoe dankbaar ze hiervoor zijn! Mooi om dit te mogen zien en ervaren. Het reizen met de chauffeur was een mooie manier om het land en zijn cultuur te leren kennen. Een absolute aanrader, wetende dat je zo rechtstreeks dit project ondersteunt en ziet dat het op de plekken terechtkomt waar het nodig is."
Privacyverklaring op website
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.  Deze AVG geeft de privacywetgeving weer en is in de hele Europese Unie (EU) gelijk.

Onze stichting werkt conform een privacyverklaring. U kunt de SKSL privacyverklaring terugvinden op de website onder de button "organisatie", of klik HIER.
Kom jij ons bestuur versterken?
Heb jij kwaliteiten op het gebied van communicatie / marketing en heb je zin om mee te denken en te participeren in de ontwikkelingen van de Stichting? Voor meer informatie en een volledig profiel, neem contact op met een van de bestuursleden. We staan je graag te woord!
 
Vrijwilligerswerk dat er toe doet!
Een reiziger: "En het allermooiste is het gevoel dat je krijgt dat je al reizende niet een reisburo sponsort maar de plaatselijk bevolking, die nog zeer behoeftig is, zeker op het platteland."
Reizen Sri Lanka 
Genieten van het prachtige land en tevens een steentje bijdragen als donatie voor de Stichting. Waarvoor de kansarmen dankbaar zijn! In het gastenboek kun je de reacties op de reizen lezen.

Voor meer info klik hier of kijk onder de knop Privé reizen op onze website!
    
  

Wat gebeurt er met uw donatie?
Als Stichting ontvangen we donaties en voeren acties uit om financiële middelen te verzamelen via scholen, Rotaries, bedrijven, particulieren enz.. Doorlopend worden er in Sri Lanka geschikte projecten geïdentificeerd. De volgende stap is het indienen van een aanvraag voor projectondersteuning bij Wilde Ganzen. Na toetsing en goedkeuring van de aanvraag maakt Stichting Kansarmen Sri Lanka het verzamelde geld over naar Wilde Ganzen en deze voegt 50% toe aan dit bedrag. €1 wordt €1,50. Wilde Ganzen maakt het totale bedrag vervolgens over naar het banknummer van de in Sri Lanka gevestigde Kansarmen Sri Lanka Foundation.
Is uw e-mail adres veranderd?
Laat het ons weten op info@kansarmensrilanka.nl

COLOFON                      

Stichting  Kansarmen  Sri  Lanka 

Donaties IBAN: NL87 RABO 0121 5293 04
t.n.v. Stichting Kansarmen Sri Lanka
o.v.v. naam/email-(adres) 
Webmaster: Bert van Helvoirt
Reizen: Priyantha Fernando
 
Bestuur
Voorzitter/projectcoördinator:
Jan van der Steen
 tel. 073-5033294 / 0622069555
Penningmeester: Huub Clement
Secretaris: Anny van Orsouw
Bestuursleden: Bjørn Hoogwout
like ons
Website
Email


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Kansarmen Sri Lanka · Laar 18 · Berlicum, 5258 TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp