Copy

Stichting Kansarmen Sri Lanka

Bekijk de Webversie.

Nieuwsbrief en werkbezoek december 2015
Met deze nieuwsbrief vragen wij aandacht voor de ontwikkelingen van onze Stichting. Er is weer veel gebeurd het laatste half jaar. Het nieuws wordt op de website en social media geplaatst. Zowel korte berichten als foto's en filmpjes. Ook schrijven mensen reacties in ons gastenboek.
Werkbezoek Sri Lanka afgelopen november
Jan heeft wederom een werkbezoek gebracht aan de water- en sanitatieprojecten. Er is weer hard gewerkt door het Sri Lanka team. We kunnen trots terugkijken en met goede moed verder gaan. Klik hier voor het verslag van het werkbezoek.
FOTO'S WERKBEZOEK
Wandelen voor Water 2016
Rotary Club Eems-Dollard en Appingedam-Delfzijl uit de provincie Groningen en de gezamenlijke Rotary Clubs van Nijmegen organiseren rond wereld waterdag weer het Wandelen voor Water voor groep 7 en 8 op de basisscholen. Zie hier filmpje projectresultaat 2015.
 
10 jarig bestaan Stichting Kansarmen Sri Lanka in 2016
De tsunami in 2004 was onder andere voor Jan van der Steen aanleiding om naar Sri Lanka af te reizen en mensen in nood te ondersteunen. Dat deze ervaring zou uitmonden in een Stichting en 155 drinkwater- en sanitatieprojecten in de binnenlanden voor 70.000 mensen tot aan 2016, was niet te voorzien.
In 2016 zullen de reguliere activiteiten een speciaal tintje krijgen in het teken van het jubileum. Daarnaast richten we ons op bijzondere evenementen, waarvan de Amerfoortse Bergcross op 31 januari de spits afbijt. In de volgende nieuwsbrief meer over de jubileumactiviteiten. 
Social media actie, doe je ook mee?
Sinds november voeren we een actie via, onder andere, Facebook, waarin we het dagelijkse leven van Sri Lankanen onder de aandacht brengen. We vinden het leuk als je deze actie wilt delen met je contacten of je natuurlijk meedoet met de actie. Klik hier voor onze Facebookpagina.
Sri Lanka tafel
Begin december hebben we mogen aanschuiven bij de Sri Lanka Tafel bijeenkomst. Mede georganiseerd door de Rabo CharityDesk Utrecht. Goede doelen stichtingen en betrokken organisaties, actief in Sri Lanka, worden eenmaal per jaar uitgenodigd samen informatie uit te wisselen en van elkaar te leren.   
25e Amerfoortse Bergcross gaat samen met 10 jarig jubileum Kansarmen Sri Lanka  
Zondag 31 januari 2016 vindt de 25e editie van de Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross plaats. Het gehele artikel is hier te lezen.
 
Reizen Sri Lanka
Genieten van het prachtige land en tevens een steentje bijdragen als donatie voor de Stichting. Waarvoor de kansarmen dankbaar zijn! In het gastenboek kun je de reacties op de reizen lezen.

Voor meer info klik hier of kijk onder de knop Privé reizen op onze website!
 
    
  
Wilde Ganzen ondersteunt de projecten met 50%! Een donatie van €100 wordt  €150 en daarmee extra interessant!
Hartelijk dank!  
Zonder donaties en vrijwilligers kunnen wij geen drinkwater- en sanitatie-projecten realiseren. Daarom bedanken wij alle donateurs, jubilarissen, feestelingen, de vele vrijwilligers en de reizigers via onze stichting die het ons mogelijk maken de meest kansarmen van Sri Lanka een beter bestaan te geven.
 

Colofon       
Stichting Kansarmen Sri Lanka

Donaties IBAN: NL87 RABO 0121 5293 04
t.n.v. Stichting Kansarmen Sri Lanka
o.v.v. naam/email-(adres)
Webmaster: Bert van Helvoirt
Video / reizen: Joop Neefs
Redacteur: Jan van der Krabben
Vertaler: Geert van Hintum

Bestuur
Voorzitter /projectcoördinator:
Jan van der Steen tel. 073-5033294
Penningmeester: Martien van Beers
Secretaris: Anny van Orsouw
Bestuursleden: Els Brands,
Adanech Winkler,  Bjørn Hoogwout

like ons
Website
Email