Copy

Stichting Kansarmen Sri Lanka

Bekijk de Webversie.

   Nieuwsbrief en verslag werkbezoek 
november 2017    

Het jaar is weer bijna voorbij. Een jaar van veel activiteiten, zowel in Nederland als Sri Lanka. De gerealiseerde projecten zijn te zien op de website. Allemaal projecten met veel impact voor de gebruikers. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe blij de mensen zijn met het schone drinkwater. Misschien wel vergelijkbaar met het winnen van de hoofdprijs in de loterij. Een wereld gaat voor ze open. Zonder het stabiele team in Sri Lanka, dat onstuitbaar is in de uitvoering van de prachtige voorzieningen, zouden we zover niet komen. We merken een grote vooruitgang in het nemen van eigen initiatief en ontwikkeling. Ook de betrokkenheid van de lokale ondernemers wordt gestimuleerd.

Uw support, in de vorm van vrijwillige hulp of donatie doet ons goed! De Stichting kan niet bestaan zonder betrokkenheid en donaties. Hartelijk dank hiervoor!
 
Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2018
We hopen dat u ons volgend jaar blijft steunen, zodat wij door kunnen gaan met dit prachtige werk
Blijf op de hoogte van de voortgang door projectverslagen, korte berichten, foto's, filmpjes en nieuws op onze website en social-media. Ook schrijven mensen reacties in ons gastenboek.
   

Mis het niet! Word vriend op Facebook met de Stichting, like ons en deel onze berichten.

 
 

Verslag werkbezoek 

Schoon drinkwater zorgt voor heftige emoties

"We kennen ondertussen de impact van schoon drinkwater. Toch word ik elke weer verrast." Lees hierover in het verslag werkbezoek van Jan.
 
Klik op deze LINK voor het complete verslag.
FOTO'S WERKBEZOEK

Acties

Heeft u nog ideeën voor een actie? We denken graag met u mee om er een succes van te maken.
Een greep uit de geplande acties: 
Altis Bergcross
Zondag 18 februari 2018 is het weer zover! de Altis Bergcross Amersfoort wordt weer gelopen. Ook dit jaar is onze Stichting uitgekozen als goed doel. Het beloofd weer een sportieve dag te worden. 
De inschrijving voor de Altis Bergcross Amersfoort is gestart. Jouw deelname helpt de Stichting Kansarmen Sri Lanka! klik op deze LINK om naar de mooie vernieuwde website van Altis te gaan.
Rotary Club Eems-Dollard en Rotary Club Appingedam-Delfzijl
zijn ver gevorderd met de voorbereidingen van Wandelen voor Water 2018, kinderen helpen kinderen op woensdag 28 maart. We hopen dat alle scholen en leerlingen deze editie opnieuw tot een groot succes willen maken. Want met de opbrengst kunnen we veel mensen, waaronder veel kinderen, helpen aan schoon water en sanitaire voorzieningen. Klik op deze LINK voor meer informatie.
Woensdag 21 maart 2018 organiseren Rotary Clubs Nijmegen weer Wandelen voor Water.
Ditmaal wordt het grootser opgezet, omdat in 2018 Nijmegen ook Green Capital van Europa is. Rotary Clubs Nijmegen zullen wederom een project van de kansarmen Sri Lanka steunen. 
We kijken uit naar een prachtig evenement!
Ontmoeten, breien en haken
De Dorpstafel in Den Durpsherd in Berlicum is een ontmoetingsplek waar ervaren- en onervaren handwerk(sters)ers elkaar treffen in club 'De Insteek', onder het genot van praatje en een kopje koffie. Elly Oremans is de voortrekker en ze weet er een gezellige, energieke ochtend van te maken. De opbrengst van wat de dames maken en verkopen gaat naar een goed doel. Het mes snijdt aan 2 kanten.
Kansarmen Sri Lanka is het goede doel en daar zijn we erg blij mee. Succes en veel handwerkplezier gewenst. Meer informatie op Facebook Dorpstafel 'De Insteek'.
Is uw e-mail adres veranderd?
Laat het ons weten op info@kansarmensrilanka.nl
    
  

Wat gebeurt er met uw donatie?
Als Stichting ontvangen we donaties en voeren acties uit om financiële middelen te verzamelen via scholen, Rotaries, bedrijven, particulieren enz.. Doorlopend worden er in Sri Lanka geschikte projecten geïdentificeerd. De volgende stap is het indienen van een aanvraag voor projectondersteuning bij Wilde Ganzen. Na toetsing en goedkeuring van de aanvraag maakt Stichting Kansarmen Sri Lanka het verzamelde geld over naar Wilde Ganzen en deze voegt 50% toe aan dit bedrag. €1 wordt €1,50. Wilde Ganzen maakt het totale bedrag vervolgens over naar het banknummer van de in Sri Lanka gevestigde Kansarmen Sri Lanka Foundation, waarvan Jan van der Steen bestuurslid is. Hierdoor is maximale controle gegarandeerd. 
Reizen Sri Lanka 
Genieten van het prachtige land en tevens een steentje bijdragen als donatie voor de Stichting. Waarvoor de kansarmen dankbaar zijn! In het gastenboek kun je de reacties op de reizen lezen.

Voor meer info klik hier of kijk onder de knop Privé reizen op onze website!

COLOFON                      

Stichting  Kansarmen  Sri  Lanka 

Donaties IBAN: NL87 RABO 0121 5293 04
t.n.v. Stichting Kansarmen Sri Lanka
o.v.v. naam/email-(adres) 
Webmaster: Bert van Helvoirt
Reizen: Priyantha Fernando
 
Bestuur
Voorzitter/projectcoördinator:
Jan van der Steen
 tel. 073-5033294 / 0622069555
Penningmeester: Martien van Beers
Secretaris: Anny van Orsouw
Bestuursleden: Els Brands,
Bjørn Hoogwout
like ons
Website
Email


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Kansarmen Sri Lanka · Laar 18 · Berlicum, 5258 TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp